[social_share_button]

Red Lady Online

Red Lady

Jocul de pacanele online Red Lady introduce jucători la liderul bandei de pirați. Jocul de la Novomatic poate aduce victorii cu coeficienți de până la 5.000 pentru doar o singură rotire. Imaginea busolă este în același timp un simbol și un simbol sălbatic. Există un joc de risc, care vă permite să creșteți mărimea sumelor câștigătoare.

Regulile jocului Red Lady

Jocul Red Lady are 5 role cu 3 celule pe verticală și 10 linii de plată reglabile.

Următoarele butoane sunt disponibile în consola:

  Start
  Gamble
  Bet/Line
  Lines
  Paytable
  Autoplay

În Red Lady numărul de linii active este ajustat cu tastele „-” și „+” din meniul Liniile. Pe fiecare dintre linii, puteți paria de la 1 la 100 de credite. Puteți seta această sumă utilizând comanda Bet / Line. Pariul total maxim este de 1.000 de credite.Pentru a porni rotirile manual, utilizați tasta Spin. Pentru a activa modul de control automat, apăsați butonul Autoplay. Tasta Paytable vă permite să deschideți masa, care conține sumele câștigătoare pentru fiecare simbol. Tasta Gamble devine activă numai după ce combinațiile câștigătoare apar în modul principal de joc.

Alte jocuri de la Novomatic

4 Reel KingsBook of StarsFairy Queen
Flamenco RosesGolden PlanetMermaids Pearl
Reel King PottyLucky CloverSizzling 6

Simboluri și câștiguri

În Red Lady portretul unei fete pirat este cel mai plătit simbol. Când există 2, 3, 4 și 5 astfel de simboluri pe linia activă, puteți obține câștigurile cu coeficienți de 10, 100, 1.000 și 5.000. Busola este un simbol sălbatic și o risipă în același timp. Când apare oriunde pe role, pariul total crește cu 2, 20 sau 200 de ori. Imaginea compasului înlocuiește toate celelalte pictograme din combinațiile câștigătoare. Există și alte 8 simboluri cu următorii coeficienți:

  O navă de pirați – 5, 40, 400 și 2000
  Papagal și pistoale – 5, 30, 100 și 750
  А, К – 5, 40 și 150
  Q, J, 10 – 5, 25 și 100

Joc de risc

Dacă o combinație câștigătoare apare pe role, aveți o șansă să multiplicați câștigul. Pentru a face acest lucru, trebuie să începeți un joc de risc utilizând butonul Gamble. În joc, pe ecran apare o carte de joc situată cu susul în jos. Trebuie să alegeți una dintre culorile – negru sau roșu. Dacă se potrivește culoarea costumului cărții, câștigurile dvs. se vor dubla.

Rotiri gratuite

Atunci când cel puțin 3 imagini ale compasului apar pe role, caracteristica principală a premiului pentru jocul de pacanele este activată. Caracteristica oferă 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, este activată o pictogramă specială. Se selectează aleator la începutul rundei și se extinde la întreaga bobină.

Dacă ți-a plăcut Red Lady vă recomandăm să încerci și Burning Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.