[social_share_button]

Golden Planet Online

Golden Planet

Jocul Golden Planet vă invită să faceți o excursie interplanetară aventuroasă. O rundă fără caracteristici bonus vă poate îmbogăți cu 9000 de credite. Planeta albastre cu astronauți experimentați vă va oferi 15 rotiri gratuite atunci când toate câștigurile dvs. sunt înmulțite cu 3. Fiecare combinație de premii poate aduce și mai mulți bani – tot ce trebuie să faceți este să câștigați un joc de risc.

Regulile jocului Golden Planet

Jocul Golden Planet a fost dezvoltat de compania austriacă Novomatic. Interfața sa este foarte convenabilă și ușor de folosit. Cele două setări de bază pe care ar trebui să le acordați o atenție deosebită sunt numărul de linii și mărimea pariului. În total, există 9 linii de plată. Există 5 butoane care vă ajută să setați numărul de linii:

1 linie
3 linii
5 linii
7 linii
9 linii

Cifra corespunde numărului de linii de plată activate. Cele mai multe linii pe care le activezi, șansele mai mari de a câștiga. Pariul poate varia de la 1 la 5.000 de credite pe linie. Puteți seta cu ușurință această valoare apăsând butonul „Bet One”.

Când toate setările sunt ajustate, puteți porni rotirile manual făcând clic pe butonul „Start”. Există, de asemenea, butonul „Start automat” din meniu. Activează jocul în modul automat.

Simboluri și coeficienți

Pictograma navei spațiale are următoarele două caracteristici:

    Are coeficienți mai mari de până la 9.000
    Este un simbol sălbatic care înlocuiește toate pictogramele, cu excepția simbolului scatter

In Golden Planet restul simbolurilor aduc plăți de la 2 la 750. Acestea includ denotările tradiționale ale cărților, precum și astfel de icoane tematice ca portrete ale astronauților, planetelor, străinilor etc.

Bonusuri și joc de risc

Simbolul planetei albastre este o risipă. Trei sau mai multe astfel de simboluri activează 15 rotiri gratuite. În timpul lor, banii nu sunt retrași din contul unui jucător, iar toate câștigurile sunt înmulțite cu trei.

Butoanele „Bet One” și „Bet Max” dobândesc funcții suplimentare atunci când o combinație câștigătoare apare pe 5 role. Ele vă pot ajuta să începeți un joc de risc când trebuie să ghiciți culoarea costumului. Dacă faceți asta, toate câștigurile dvs. sunt dublate.

Dacă ți-a plăcut Golden Planet vă recomandăm să încerci și Versailles Gold.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.