[social_share_button]

Grand Jester Online

Grand Jester

Jocul Grand Jester face parte din categoria jocuri de noroc, este un joc clasic creat de Novomatic. Jocul are 5 tamburi și 10 linii de plată reglabile. Fiecare rundă vă poate aduce plăți cu coeficienți de până la 2.000. Câștigurile pot fi mărite în jocul de risc.

Cel mai mult așteptat premiu în joc este jackpotul. Jocul vă permite să obțineți câștiguri mari destul de des. Acest lucru este posibil datorită prezenței simbolului scatter și sălbatic. De asemenea, există un joc de risc.

Regulile jocului Grand Jester

Înainte de a începe o cursă de jocuri de noroc pentru jackpot, trebuie să ajustați două setări de joc:

  • Numărul de linii
  • Suma pariului

Primul parametru este setat utilizând meniul Linie. Vă permite să alegeți între 1 și 20 de direcții, pe fiecare dintre care puteți paria de la 1 la 100 de credite. Pariul este ajustat în meniul Bet / Line. Pentru a selecta suma exactă, utilizați butoanele „” și „+„. În modul manual, rotirea rolelor începe apăsând tasta Start, iar în modul automat, ar trebui să utilizați tasta Autoplay.

În jocul Grand Jester majoritatea simbolurilor care vin în seturi de 3, 4 sau 5 pe o singură linie generează combinații câștigătoare. Excepțiile sunt pictograma cea mai plătită și cea mai puțin plătită, numărul minim pentru care este de 2, precum și scatterul, care nu depinde de linii de plată. Secțiunea de informații este afișată când apăsați tasta Paytable.

Joc de risc

În Grand Jester jocul de risc începe după ce apăsați tasta Gamble. Poate fi utilizată numai după generarea combinației câștigătoare. După ce faceți clic pe acesta, în locul rolelor, pe ecran apare o carte de joc. Este afișat cu fața în jos. Astfel, jucătorul nu își vede valoarea nominală.

Pentru a dubla această sumă, trebuie să ghiciți culoarea cartelei dealerului. Aceasta se face folosind tastele Roșu și Negru. Ele apar pe panoul de control după executarea unui joc de risc. Există două rezultate posibile în jocul de risc:

  • Dacă ghici costumul, victoria se dublează și jocul de risc continuă
  • Dacă nu ghiciți, vă pierdeți câștigurile și runda se oprește
    Șansele de a câștiga jocul de risc sunt de 50 × 50.

Simboluri și plăți

În Grand Jester jokerul este simbolul principal al acestui joc. Are cei mai mari coeficienți în joc. Sunt 5, 50, 200 și 2000. Acesta este, de asemenea, un simbol sălbatic care înlocuiește toate pictogramele din combinațiile plătite, cu excepția scatterului. Simbolul sălbatic se poate extinde pe întreaga bobină. Numărul 7 înmulțește pariul liniar cu 40, 100 sau 500. Multiplicatorii pentru inscripția BARx3 sunt 30, 80 și 200, iar pentru inscripția BARx2 sunt 20, 50 și 150. Clopotul are coeficienți de 20, 40 și 100. Alte icoane sunt concepute ca fructe. Ele formează combinații cu următorii multiplicatori:

  • Struguri și pepene verde – 20, 40 și 100
  • Prune, portocale și lămâie – 10, 20 și 50
  • Cireșe – 5, 10, 20 și 50

Scatterul jocului de pacanele Grand Jester este o imagine a unei pietre prețioase. Aceasta multiplică pariul total cu 3, 30 sau 300, indiferent de locația de pe câmpul de joc.

Dacă ți-a Grand Jester vă recomandăm să încerci și Flaming Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.