[social_share_button]

Green Lantern Online

Green Lantern

Jocul de pacanele Green Lantern se bazează pe povestea DC cosmic . Slotul de la Playtech are 5 role. Ele pot forma combinații câștigătoare ale acelorași simboluri pe 243 de linii fixe. Pentru fiecare rundă, jucătorul poate primi sume cu multiplicatorii de până la 500.

Jocul Green Lantern are și un jackpot tematic progresiv DC de la Playtech. Are 4 nivele și fiecare jucător are acces la el. Există și alte funcții interesante în joc. Printre acestea, există rotiri gratuite, bonusuri, activate în orice moment în timpul jocului și alte caracteristici benefice.

Regulile jocului Green Lantern

În Green Lantern, există o setare reglabilă a pariului total. Acesta este controlat folosind meniul Monede. Folosind butoanele „-” și „+”, jucătorul poate livra de la 0,01 până la 50 de unități de monedă de joc. Pariul total în credite este afișat în celula Total Bet.

Butonul rotund cu sigla Green Lantern pornește rotirile într-un mod manual. Tasta AutoPlay comută comanda în modul automat. Butonul Turbo permite jucătorului să accelereze viteza cu care se rotesc rolele. Pentru a merge la tabelul de plăți, faceți clic pe litera „i” în colțul din stânga jos. O atenție deosebită ar trebui acordată celor 4 celule deasupra rolelor. Acestea afișează mărimea curentă a jackpotului progresiv pentru fiecare dintre cele 4 nivele. Jucătorii primesc premiile pentru combinații de simboluri identice în număr de la 2 la 5.

Câștiguri și bonusuri

Green Lantern nu este doar protagonistul, ci și cel mai bine plătit simbol. Are multiplicatori de 15, 80, 300 și 500. Hector Hammond este, de asemenea, un caracter generos. Portretul său aduce câștiguri cu coeficienți de 5, 40, 100 și 300. Multiplicatorii pentru Thaal Sinestro sunt 5, 25, 70 și 150, iar pentru Kilowog și Tomar-Re – 20, 50 și 75. De asemenea, dispozitivul are simboluri de carte cu următorii coeficienți:

  • A, K-20, 40, 60;
  • Q, J = 15, 25, 50;
  • 10, 9-10, 20, 40.

Imaginea inelului Green Lantern’s este folosită ca simbol sălbatic. Apare numai pe 3 role medii și înlocuiește toate pictogramele obișnuite. În joc, există o funcție numită Funcție de colaps. Modul în care funcționează este faptul că icoanele care compun combinația câștigătoare dispar. Personajele vecine se mută în locurile lor. Astfel, utilizatorul poate colecta câștiguri noi fără o rotire. Cu fiecare apariție succesivă a simbolurilor, diviziile de pe Green Lantern Power Bar se umple. Când fiecare dintre bare este umplut, una dintre cele 3 misiuni este începută.

Misiunea Fear Fight Misiunea transformă simbolurile în cele sălbatice și le capturează pe terenul de joc. Rundele libere din el nu sunt limitate. Se termină atunci când întregul câmp de joc este umplut cu simboluri sălbatice. Centrul de instruire Misiunea este de 10 rotiri gratuite cu simboluri sălbatice suplimentare. Secret Sector Mission este un bonus care include 10 jocuri gratuite cu un multiplicator dinamic al plăților premiu.

Dacă ți-a plăcut Green Lantern vă recomandăm să încerci și Fortunes Of Sparta.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.