[social_share_button]

Helena Online

Helena

Jocul Helena este dedicat temei istorice. Acest joc este dezvoltat de Novomatic și vă permite să aflați mai multe despre istoria antică. Fiecare rotire a 5 role pe acest joc de pacanele poate aduce plăți cu coeficienți de până la 10.000. Există 10 linii reglabile în joc.

Există un simbol sălbatic conceput ca un portret al personajului principal, care aduce cele mai mari victorii. Dacă suma de plăți nu este suficient de mare, puteți juca jocul de risc. Folosind scatterul, puteți obține 15 rotiri gratuite cu un multiplicator triplu de câștig.

Regulile jocului Helena

Înainte de a începe rotirile, trebuie să setați setările principale ale jocului. Numărul de linii (de la 1 la 10) este selectat în meniul Linie. Mărimea pariului poate fi de până la 100 de credite pe linie. Puteți seta suma pariurilor în meniul Bet / Line. Puteți porni rotirea rolelor în modul manual prin apăsarea butonului Start. Butonul Autoplay vă permite să gestionați automat rundele.

Următoarele informații sunt disponibile în tabelul de plăți:

  • Coeficienții pentru fiecare simbol
  • Regulile jocului de risc
  • Informații despre jocul de pacanele

Pentru a accesa această secțiune, faceți clic pe butonul Paytable. Combinații de 2, 3, 4 sau 5 simboluri identice pe linia activă aduc câștiguri. Fereastra Credite arată soldul contului de joc.

Joc de risc

În Helena există un joc de risc . Se intenționează să se mărească câștigurile premiului. Pentru a începe jocul de risc, trebuie să apăsați butonul Gamble după ce combinația plătită este generată. Ultima victorie va fi folosită ca pariu. Pentru a dubla această sumă, trebuie să ghiciți culoarea costumului de la dealer. Dacă presupuneți că aveți dreptate, victoria dvs. se va dubla și puteți continua să jucați jocul de risc. Dacă presupui că e greșit, jocul se termină și îți pierzi ultima victorie.

Simboluri și plăți

Portretul lui Helena este un simbol sălbatic. Înlocuiește toate pictogramele, cu excepția celei scatter, și are coeficienți de 10, 200, 2.000 și 10.000. Două portrete masculine au multiplicatori de 2, 25, 150 și 750. Inelul Helenei multiplică linia pariată cu 15, 100 sau 500. Un scut antic și amforele au coeficienți de 10, 75 și 250. Iată multiplicatorii pentru card simboluri:

  • А, К – 5, 50 și 125
  • Q, J, 10 – 5, 25 și 100
  • 9 – 2, 5, 25 și 100

Bonusuri

În Helena scatterul este conceput ca un peisaj urban antic. Aceasta multiplică pariul total cu 5, 20 sau 50. O combinație de 3 sau mai multe simboluri scatter declanșează o serie de rotiri gratuite. Jucătorul este recompensat cu 15 rotiri gratuite, cu un multiplicator triplu al tuturor câștigurilor.

Dacă ți-a plăcut Helena vă recomandăm să încerci și Dice and Roll.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.