[social_share_button]

Island Online

Island

Jocul de pacanele Island online este dedicată temei de aventură. Jocul Island de la Igrosoft se poate juca cu 5 tamburi și 9 linii reglabile, vă permite să câștigați până la 67500 de credite, iar acest lucru nu este limita, deoarece jocul oferă o serie de funcții interesante în premieră. Are un simbol sălbatic care vă permite să colectați combinațiile câștigătoare mai des. De asemenea, jocul are un joc de risc și o rundă de bonus interesantă, cu un fond de premii generos.

Terenul jocului este construit în jurul Robinsonului modern, prins pe o insulă pustie și forțat să treacă prin propria școală de supraviețuire. În anumite cercuri de jucători, acest dispozitiv a reușit să obțină o popularitate considerabilă și continuă să-și creeze noi fani.

Regulile jocului Island

Jocul de pacanele Island are următoarea structură:

 • 5 role;
 • 9 linii de plată ajustabile.

Dimensiunea pariului pe linie poate varia de la 1 la 25 de credite. Se schimbă odată cu butonul Bet One. Pariul maxim posibil pe linie este de 225 de credite. Intervalul de linii este controlat de mai multe chei simultan. Mai jos sunt butoanele care activează un anumit număr de linii de plată:

 • Linia 1;
 • Linia 3;
 • Linia 5;
 • Linia 7;
 • Linia 9;

Numărul de pe cheie corespunde cu câte direcții va fi activă în timpul rotirii. Butonul numit Info deschide tabelul de plăți. Afișează toți coeficienții și, de asemenea, listează funcțiile premiu ale jocului de pacanele. Dacă un jucător preferă să pornească rotirile manual, butonul Start este la dispoziția sa.

Joc de risc

Combinațiile câștigătoare în jocul Island constau în aceleași imagini când apar 3 până la 5 dintre ele. Spatele și rotirile gratuite sunt absente. Dacă un lanț plătit a căzut pe role, un utilizator poate trece la un joc de risc cu ajutorul butoanelor de pariere. Ultimul câștig va fi folosit ca pariu. Un jucător trebuie să ghicească care parte a monedei va scăpa – capete sau cozi.

Câștiguri și bonusuri

Un utilizator poate obține cele mai impresionante plăți de premii în timpul jocului Island pentru combinațiile de simboluri sub forma unui logo al dispozitivului. Are coeficienții de 200, 1000 și 5000. Un simbol sălbatic este imaginea unui delfin. Are multiplicatori de 100, 500 și 2000. Alte icoane plătite au acești coeficienți:

 • linia de salvare – 30, 100, 500;
 • broasca țestoasă – 20, 50, 200;
 • roată – 30, 100, 500;
 • staniu – 5, 10, 50;
 • pescărușul – 3, 5, 20;
 • sticlă – 2, 3, 10.

Unul dintre principalele motive pentru popularitatea jocului de pacanele Island este jocul bonus în timpul căruia devine posibilă obținerea celor mai impresionante câștiguri. Această funcție este activată după ce 3 sau mai multe simboluri sub forma unui peisaj insular apar pe linia activă. În timpul rundei de premiere, un jucător trebuie să-l ajute pe Robinson să ajungă pe teren fără a fi prins în capcană. Dacă totul se face corect, un jucător se mută la al doilea nivel. Trebuie să aleagă una din cele două bucăți de carne. Dacă alegerea este corectă, premiul maxim va fi adăugat în cont.

Dacă ți-a plăcut Island vă recomandăm să încerci și Pharaohs Gold II.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.