[social_share_button]

Gladiator Online

Gladiator

Jocul Gladiator de la dezvoltatorii Betsoft vă invită să vă întoarceți în timp, să vizitați Anticul Epoque și să aflați mai multe despre războinicii din Roma Antică. Cele cinci role vor afișa cele mai mari bătălii din trecut. Fiecare rotire vă poate aduce câștiguri cu coeficienți de până la 400. Jocul Gladiator are un maxim de 30 de linii active care vă permit să obțineți o mulțime de combinații diferite, dintre care unele vor activa cinci jocuri bonus diferite.

Regulile jocului Gladiator

Principalele elemente de control al jocului de pacanele Gladiator sunt concepute pentru a imita topurile coloanelor grecești ionice. Acestea includ următoarele:

  • Pariu pe linie
  • Selectați Linii
  • Pariu maxim
  • Spin

În timpul jocului Gladiator puteți utiliza până la 30 de linii active pe care se pot forma diferite combinații câștigătoare. Pentru a activa un anumit număr de linii, va trebui să apăsați butonul „Select Lines„. Stabilirea unei mărimi personalizate a pariurilor pentru fiecare linie este posibilă prin utilizarea butonului „Bet per Line„. Dimensiunea pariului poate varia de la 1 la 5.

Butonul „Max Bet” trebuie folosit pentru a seta automat mărimea pariului maxim pentru fiecare linie activă. Dacă doriți să rotiți o dată bobinele cu mărimea pariului și cu numărul de parametri activi pe care l-ați definit, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul „Spin„.

Simboluri, plăți și bonusuri

Cele mai generoase câștiguri (de la 160 la 800 de credite) în jocul Gladiator sunt rezervate diferitelor portrete ale războinicilor cu căști de oțel. Simbolul armăsarului vă poate oferi o sumă de până la 200 de credite, în timp ce sacul plin de monede are coeficienți de până la 100. Toate celelalte icoane au coeficienți cuprind între 10 și 300:

  • Tigru
  • Scutul și sabia
  • Morgenstern
  • Ceașcă
  • Steag
  • Colosseum

Portretul împărătesei romane este simbolul care, dacă se găsește în prima poziție pe oricare dintre role, poate activa simbolul sălbatic și poate dubla câștigul pentru propriile sale combinații. Dacă al treilea tambur afișează simbolul unui gladiator într-o mască de oțel în orice poziție, întregul rând vertical va fi acoperit cu simboluri sălbatice.

Trei sau mai multe simboluri de ușă activează o rundă de bonus specială, în timpul căreia puteți să colectați diverse premii doar prin selectarea celulelor pe ecran. Imaginea Coloseumului este simbolul scatter, care mărește mărimea pariului în toate direcțiile. La un moment dat în joc, primele trei linii de pe al doilea, al treilea și al patrulea rolă pot afișa combinația dintre Colosseum și doi gladiatori. Această combinație declanșează jocul bonus, în timpul căruia va trebui să ghiciți care dintre gladiatori va câștiga lupta.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.