[social_share_button]

Lucky Clover Online

Lucky Clover

Jocul de pacanele cu trifoi Lucky Clover Online vă invită să vizitați Irlanda, unde puteți câștiga sumele cu coeficienți de până la 200. Există o șansă de a câștiga un jackpot progresiv. Jocul este conceput în stil clasic și are 3 role cu 5 linii de plată reglabile. Există un simbol sălbatic, care dublează plățile pentru combinațiile adăugate.

Reguli jocului de pacanele Lucky Clover

În jocul Lucky Clover există 2 setări pe care trebuie să le setați înainte de a începe jocul:

  Valoarea pariului linear
  Numărul de linii active

Pariul liniar este ajustat cu tasta Lines. Butonul Bet Bet vă permite să pariați între 1 și 100 de credite pe fiecare dintre liniile utilizate. Pariul total maxim este de 500 de credite. Pentru a seta pariul maxim într-un singur clic, utilizați tasta Max Bet. Faceți clic pe butonul Spin pentru a porni rotirile în modul manual. Pentru a începe rotirea automată, apăsați tasta Autospin. Butonul „i” este utilizat pentru a deschide tabela de plăți. Toate combinațiile posibile de câștiguri constau în 3 pictograme identice pe linia activă.

Simboluri și câștiguri

Pictograma concepută ca o frunză de trifoi este un simbol sălbatic. Acesta înlocuiește majoritatea icoanelor în combinațiile câștigătoare și dublează câștigurile pentru combinațiile din care face parte. Acest simbol are un coeficient de 200 și este sălbatic dacă este afișat în poziție completă, mai degrabă decât semi-transparentă.

Alte pictograme au următorii multiplicatori în Lucky Clover:

  Cele șapte – 80 verzi
  Galbenul șapte – 60
  Albastru șapte – 40
  Inscripția triplă BAR – 20
  Inscripția dublă BAR – 10
  Inscripția single BAR – 5
  3 orice inscripții BAR – 3

Dacă ți-a plăcut Lucky Clover vă recomandăm să încerci și Burning Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.