Lucky Clover Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Lucky Clover

Jocul de pacanele cu trifoi Lucky Clover Online vă invită să vizitați Irlanda, unde puteți câștiga sumele cu coeficienți de până la 200. Există o șansă de a câștiga un jackpot progresiv. Jocul este conceput în stil clasic și are 3 role cu 5 linii de plată reglabile. Există un simbol sălbatic, care dublează plățile pentru combinațiile adăugate.

Reguli jocului de pacanele Lucky Clover

În jocul Lucky Clover există 2 setări pe care trebuie să le setați înainte de a începe jocul:

  Valoarea pariului linear
  Numărul de linii active

Pariul liniar este ajustat cu tasta Lines. Butonul Bet Bet vă permite să pariați între 1 și 100 de credite pe fiecare dintre liniile utilizate. Pariul total maxim este de 500 de credite. Pentru a seta pariul maxim într-un singur clic, utilizați tasta Max Bet. Faceți clic pe butonul Spin pentru a porni rotirile în modul manual. Pentru a începe rotirea automată, apăsați tasta Autospin. Butonul „i” este utilizat pentru a deschide tabela de plăți. Toate combinațiile posibile de câștiguri constau în 3 pictograme identice pe linia activă.

Alte jocuri de la Novomatic

4 Reel KingsBook of StarsFairy Queen
Flamenco RosesGolden PlanetMermaids Pearl
Reel King PottyShooting StarsSizzling 6

Simboluri și câștiguri

Pictograma concepută ca o frunză de trifoi este un simbol sălbatic. Acesta înlocuiește majoritatea icoanelor în combinațiile câștigătoare și dublează câștigurile pentru combinațiile din care face parte. Acest simbol are un coeficient de 200 și este sălbatic dacă este afișat în poziție completă, mai degrabă decât semi-transparentă.

Alte pictograme au următorii multiplicatori în Lucky Clover:

  Cele șapte – 80 verzi
  Galbenul șapte – 60
  Albastru șapte – 40
  Inscripția triplă BAR – 20
  Inscripția dublă BAR – 10
  Inscripția single BAR – 5
  3 orice inscripții BAR – 3

Dacă ți-a plăcut Lucky Clover vă recomandăm să încerci și Burning Hot.

Game Stats

220 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top