Lucky Haunter Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Lucky Haunter

Jocul de pacanele Lucky Haunter invită toți fanii jocurilor de noroc să viziteze un bar unde nu trebuie să plătiți pentru deliciile gustoase, iar meniul are mari plăți. Vă puteți bucura de jackpotul de până la 187500 de credite, în timp ce fiecare rotire poate acorda plăți cu coeficienți de până la 5000. Jocul de risc vă poate ajuta să vă faceți jocul chiar mai interesant și profitabil.

Regulile jocului Lucky Haunter

În jocul Lucky Haunter veți folosi cinci role și nouă linii. Înainte de a începe runda, va trebui să configurați parametrii jocului. Pot fi definite două setări principale:

  • Mărimea pariului (în credite)
  • Numărul de linii

În Lucky Haunter mărimea pariului pentru fiecare linie variază de la 1 la 25, în timp ce mărimea pariului general poate ajunge la 225. Pentru a seta mărimea maximă a mizei simultan, puteți folosi butonul „Bet Max” și dacă doriți să setați faceți manual, veți avea nevoie de cheia „Bet One”. Numărul de linii active poate fi definit folosind tastele speciale cu numerele 1, 3, 5, 7 și 9 pe ele. Tamburele pot fi rotite în mod manual și automat.

În jocul de risc nu veți vedea cărți, ci cutii de bere. Fiecare dintre ele este marcată cu un număr, dar numărul nu vă va fi cunoscut. Veți putea vedea numai numărul dintr-o singură persoană. În timp ce încercați să câștigați, va trebui să alegeți una dintre cele patru cutii cu numere necunoscute. Dacă numărul pe el este mai mare decât cel de pe prima cutie, câștigul dvs. va fi dublat.

Simboluri și coeficienți în jocul Lucky Haunter

Simbolul cu plută semnat „Lucky Haunter” pe el este cel mai profitabil simbol. Dispune de coeficienți care variază de la 200 la 5000 de credite. Icoana de potcoavă vă va acorda coeficienți care variază de la 100 la 2000. Este, de asemenea, utilizat ca simbol sălbatic și poate înlocui unele dintre celelalte simboluri. Toate celelalte icoane sunt diferite atribute ale barelor cu coeficienți de la 2 la 500:

  • Ouă fiartă
  • Decantor
  • Plăci pline de creveți
  • Halbă de bere
  • Doza de bere
  • Sticla

Simbolul care te poate ajuta să avansezi la jocul bonus este capacul de bere. Pentru a lansa runda bonus, va trebui să obțineți cel puțin trei pictograme pentru capace de bere pe role. În jocul bonus, va trebui să căutați plăți sub cinci plăcuțe de bere. Jucătorii mai norocoși pot merge pe al doilea nivel, unde este posibil să se obțină până la 187500 de credite. Regulile celui de-al doilea nivel sunt destul de simple: jucătorul trebuie să ghicească care din tăvile acoperite conține o găină de pui.

Dacă ți-a plăcut Lucky Haunter vă recomandăm să încerci și Just Jewels Deluxe.

Game Stats

118 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top