Fullscreen
Lights Toggle

Just Jewels Deluxe Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Just Jewels Deluxe

Jocul Just Jewels Deluxe Online este dedicat comorilor și este o versiune actualizată a jocului Just Jewels de al Novomatic. Un jucător poate primi câștiguri de până la 5000 de credite într-o singură rotire. Datorită faptului că versiunea deluxe are o linie de plată suplimentară, jucătorii au posibilitatea de a obține combinațiile câștigătoare chiar mai des decât înainte. Cele 5 role conțin toate atributele bogăției, iar pictograma scatter, sub forma simbolului euro, multiplică pariul imediat în toate direcțiile.

Regulile jocului Just Jewels Deluxe

Setul de simboluri și coeficienți din Just Jewels Deluxe este același ca în jocul clasic, dar panoul de control este diferit. Datorită faptului că jocul are o linie suplimentară, procesul de instalare sa schimbat:

  Alegeți numărul în intervalul de la 1 la 10;
  Găsiți meniul cu cuvântul Liniile;
  Setați numărul necesar utilizând butoanele plus și minus

Puteți paria între 1 și 200 de credite pe fiecare linie, la fel ca în trecut, însă pariul maxim a fost mărit la 2000. Dimensiunea sa poate fi ajustată cu butoanele din dreptul secțiunii Bet / Line.

În partea dreaptă jos a ecranului, veți găsi butoanele pe care le puteți utiliza pentru a porni rotițele în modurile manual (Start) și automat (Autoplay). În al doilea caz, jucătorul poate specifica câte spinuri se va întâmpla fără participarea sa în meniul pop-up. Poți câștiga când apar trei sau mai multe simboluri identice pe liniile active de la stânga la dreapta.

Alte jocuri de la Novomatic

Banana Splash Aztec Treasure Hot Target
Magic Princess Sizzling Hot Always Hot
Ultra Hot Sizzling Hot Deluxe Columbus Deluxe

Câștiguri și bonusuri – Just Jewels Deluxe

Jocul Just Jewels Deluxe a fost inspirat de bandiți clasici cu o singură armată. Din acest motiv, îi lipsesc rundele câștigătoare și rotirile gratuite. Cele mai mari plăți vor fi aduse la tine de pictograma coroanei. Oferă coeficienții de la 50 la 5000 dacă ați făcut un pariu minim. În joc, veți vedea și alte simboluri ale bogăției:

  lingouri de aur;
  un pachet de bani;
  diamante

In Just Jewels Deluxe Puteți câștiga sumele majorate de multiplicatori de la 10 la 500. Scatterul sub forma simbolului euro multiplică pariul în toate direcțiile, indiferent de liniile active. Nu primești rotirile gratuite pentru asta.

După ce obțineți o combinație câștigătoare, vă puteți testa intuiția într-un joc de risc, care poate fi deschis cu butonul Gamble. În timpul acestei runde, este suficient să ghiciți culoarea cardului astfel încât plățile la premiu să se dubleze.

Dacă ți-a plăcut Just Jewels Deluxe vă recomandăm să încerci și 20 Diamonds.

Game Stats

98 views

Categriile Jocurilor

0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot DMCA.com Protection Status Director web - Roportal
Top