Fullscreen
Lights Toggle

Columbus Deluxe Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Columbus Deluxe

Jocul Columbus Deluxe este o versiune îmbunătățită a jocului Columbus de la Novomatic despre aventurile descoperitorului american. Diferența principală a noii versiuni este îmbunătățirea graficii și a unui număr mai mare de linii de plată. Jucătorii au încă multe oportunități de câștiguri mari. Puteți obține până la 5.000 de credite pentru o rundă obișnuită și chiar mai mult pentru fiecare din cele 10 rotiri gratuite.

Regulile jocului Columbus Deluxe

Deoarece există mai multe linii de câștig în jocul Columbus Deluxe, procesul de control sa schimbat. Numărul de la 1 la 10 poate fi setat utilizând butoanele de scădere și adăugare sub tasta „Liniile”. Puteți seta pariul folosind butonul „Bet / Line”. Spinarea rolelor începe după ce apăsați tasta „Spin”. La stânga, este butonul „Gamble”, care vă duce la un joc de risc.

Jocul de risc in Columbus Deluxe este activat când o combinație câștigătoare din rotirile gratuite apare pe role. Regulile jocului sunt aceleași ca în versiunea anterioară:

  Un card necunoscut va apărea pe ecran.
  Există două butoane pe fiecare parte a cărții cu culoarea costumului. Trebuie să apăsați unul dintre butoane.
  Dacă alegerea dvs. este corectă, câștigurile de premiere vor fi înmulțite cu 2.
  Dacă alegerea dvs. este greșită, întreaga plată pentru rotația anterioară va fi pierdută.

Pentru a obține mai multe informații despre coeficienții plăților și regulile de bază ale jocului, faceți clic pe butonul „Paytable”.

Alte jocuri de la Novomatic

Banana Splash Aztec Treasure Hot Target
Magic Princess Just Jewels Always Hot
Ultra Hot Sizzling Hot Deluxe Plenty on Twenty

Simboluri și bonusuri – Columbus Deluxe

Portretul lui Columb este un simbol sălbatic. Poate înlocui toate pictogramele, cu excepția scatterului. De asemenea, acesta are coeficienții maximi de până la 5.000. Există trei simboluri scatter în joc. Sunt trei tipuri de bărci de navigație maritime. Când colectați această mini-flotilă pe 5 role, veți primi 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, toate icoanele navei sunt simboluri sălbatice.

Restul simbolurilor sunt aceleași ca în versiunea clasică a jocului:

  Portretul reginei
  Colier
  Sextant
  Carte de identitate

Aceste simboluri au multiplicatori de la 5 la 1000. Cu un pariu minim, aceste icoane aduc plăți în valoare de 5 până la 1.000 de credite.

Dacă ți-a plăcut Columbus Deluxe vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.

Game Stats

103 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot DMCA.com Protection Status Director web - Roportal
Top