Crazy Monkey Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Crazy Monkey

Jocul Crazy Monkey face parte din categoria jocuri ca la aparate, jocul vă invită intr-o aventură distractivă în junglă și vă oferă șansa de a câștiga jackpot-ul de până la 9.000.000. O rotație obișnuită poate aduce câștiguri de până la 5.000 de credite. Jocul cu premii pe mai multe niveluri va oferi și multe victorii. Puteți dubla plățile pentru orice rotire dacă câștigați un joc de risc.

Regulile jocului Crazy Monkey

Inițial, jocul Crazy Monkey a fost dezvoltat pentru cazinourile la sol și numai ulterior a fost lansat în cazinouri online. În joc, puteți juca de la 1 la 9 linii de plată. Pentru a selecta numărul exact, faceți clic pe butonul „Linii” cu numărul corespunzător. Apoi puteți seta mărimea pariului utilizând tasta „Bet”.

2 sau 3 simboluri identice fac o combinație câștigătoare. Puteți afla numărul minim exact pentru fiecare simbol din tabelul de plăți apăsând butonul „Info”. Pentru a porni rotirea a 5 role, puteți folosi butoanele „Start” și „Autoplay”.

Caracteristici și câștiguri

Logo-ul jocului este pictograma cea mai plătită. Are coeficienți de până la 5.000. Masca africană este un simbol sălbatic care aduce câștiguri de până la 2.000. Poate înlocui următoarele pictograme:

  • Leu
  • Ananas
  • Şarpe
  • Nicovală
  • Banană
  • Fluture

Aceste simboluri aduc câștiguri cu multiplicatori de la 2 la 500. După fiecare rundă de victorie, puteți juca un joc de risc. În timpul jocului, trebuie să alegeți dintre cele 4 cărți ascunse care sunt mai mari decât cartea dealerului.

Bonusuri

În Crazy Monkey  jocul bonus vă permite să obțineți câștiguri maxime de până la 125.000. Când pe role apar 3 sau mai multe simboluri de maimuță, începe primul nivel al rundei bonus. În timpul primei runde, trebuie să alegeți una din funiile pe care maimuța o va trage. Dacă vor exista banane pe coardă, veți primi plățile de premii, iar runda va continua. Dacă nicovală va cădea pe maimuță, jocul se va opri imediat. În timpul celei de-a doua runde, puteți câștiga până la 125.000 dacă alegeți din cele două cutii cel cu jackpot.

Dacă ți-a plăcut Crazy Monkey vă recomandăm să încerci și The Money Game.

Game Stats

100 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top