[social_share_button]

Orca Online

Orca

Jocul Orca introduce jucători la fauna marină nordică. Acesta a fost dezvoltat de Novomatic și vă oferă șansa de a câștiga suma cu coeficienți de până la 1000 într-o singură rotire. Jocul are un jackpot fix cu un multiplicator de 40.000. Printre icoane, există un simbol sălbatic și o împrăștiere datorită cărora un jucător poate obține 10 rotiri gratuite. Câștigurile obținute în jocul principal pot fi multiplicate în timpul unei runde de risc.

Regulile jocului Orca

Jocul Orca are 5 role și 40 de linii de plată reglabile. Pentru a seta numărul exact de direcții în care se vor forma combinațiile câștigătoare, trebuie să utilizați meniul Lines. Dimensiunea pariului pe linie este modificată utilizând elementul de control Line / Bet. Pentru a porni rolele, se poate utiliza una din cele două taste:

  • Start – începe rotirile într-un mod manual;
  • Autoplay – lansează rotirile în mod automat.

Pentru a obține o victorie, trebuie să colectați 2 până la 5 din aceleași simboluri pe linia activă. Dacă o astfel de combinație scade în timpul unui mod de control manual în jocul principal, butonul Gamble se aprinde pe panoul de control. Vă permite să treceți la un joc de risc.

Runda de dublare vă permite să dublezi ultima victorie. Pentru a face acest lucru, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului de carte. Dacă el face alegerea corectă, suma este dublată. Dacă greșește, câștigul este pierdut. Pentru a vedea secțiunea de informații, faceți clic pe butonul Paytable. Valoarea soldului contului este afișată în colțul din stânga jos al interfeței.

Câștiguri și bonusuri

Orca este cel mai scump simbol. Are coeficienți de 10, 40, 200 și 1000. Când o imagine a acestei balene alb-negru apare pe toate celulele câmpului de joc, un jucător primește un jackpot fix cu un multiplicator de 40.000. Masca acționează ca un simbol sălbatic. El înlocuiește toate pictogramele, cu excepția celei scatter, dar nu aduce câștiguri de la sine. Coada balenei este folosită ca simbol scatter și dacă obțineți 3 sau mai mult, pariul total este multiplicat de patru ori. Această pictogramă apare numai pe cele trei coloane din stânga.

Sumele cu următorii coeficienți sunt plătiți pentru simbolurile rămase:

  • pinguini, sigilii – 40, 150, 500;
  • purpuriu și albastru – 20, 100, 400;
  • A, K-20, 80, 400;
  • Q, J = 10, 30, 200;
  • Q, J = 10, 30, 200;

Rotiri gratuite

Trei sau mai multe împrăștieri care apar oriunde pe terenul de joc lansează 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, pe toate rolele este folosit un simbol sălbatic suplimentar, cu excepția primului. Dacă un jucător primește 3 sau mai multe împrăștieri în timpul unei singure rotiri în această rundă, numărul de rotiri crește de cinci ori.

Dacă ți-a plăcut Orca vă recomandăm să încerci și Zodiac Wheel de la EGT.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.