[social_share_button]

Arrival Online

Arrival

Arrival este un joc de pacanele online de la BetSoft care îți oferă posibilitatea de a participa la o misiune importantă. Protejați Universul de invadatorii extratereștri vicioși și veți fi foarte răsplătiți pentru. De fiecare dată când rotiți rolele pe jocul Betsoft, veți primi plăți cu un multiplicator de până la 400. Puteți obține și mai multe credite dacă eliberați o fată de astronaut din captivitatea spațială în timpul jocului bonus. Jucătorii beneficiază de bonusuri generoase și de câștiguri astronomice.

Regulile jocului Arrival

Interfața jocului Arrival arată exact ca un panou de control al unei nave spațiale. Cele mai multe butoane sunt realizate sub formă de monitoare utilizate de astronauți pentru a comunica în spațiul cosmic. Un umanoid furios se află în gardă alături de ei. Următoarele taste sunt utilizate pentru setările principale:

  • Choose Coin
  • Select Lines
  • Bet per Line

Structura jocului vă permite să jucați în intervalul de la 1 la 30 de linii de câștig. Pentru a seta numărul exact de linii de plată, trebuie să faceți clic pe plus și minus pe partea stângă și pe partea dreaptă a inscripției „Select Lines„. Butonul „Choose Coin” este folosit pentru a seta dimensiunea creditului, care poate varia de la 0,02 la 0,50. Butonul „Bet per Line” reglează suma pariului pe o linie.

Când faceți clic pe „Spin„, puteți roti rolele în modul manual. Pentru ca rotirile să se rotească fără intervenția unui utilizator, trebuie să faceți clic pe „Autoplay” în partea stângă a numelui Arrival. Când faceți clic pe monitorul „Max Bet Spin„, rotirea la pariul maxim va fi lansată instantaneu.

Câștiguri și bonusuri

Șeful echipajului navei spațiale este cel mai generos simbol al jocului Arrival. Puteți obține câștiguri în mărimea pariului total înmulțit cu 400 atunci când caracterul face parte din combinația câștigătoare. O creatură extraterestră roz aduce câștiguri cu un multiplicator de până la 300. Un fragment alb al navei are un multiplicator de până la 200 și farfuria zburătoare are un multiplicator de până la 150. Aceste patru icoane nu numai că aduc cele mai mari plăți, pot exista 2 și nu 3 dintre ele într-o combinație câștigătoare.

3 sau mai multe simboluri obișnuite aduc câștiguri când apar pe linia activă de plată. Ele includ:

  • O planeta
  • Un simbol militar
  • Stăpânul navei extraterestre
  • Vizualizați blasterul

Puteți obține coeficienți de la 10 la 125 pentru aceste icoane. Simbolul unui străin în orice poziție de pe ecran va umple întreaga bobină cu simboluri sălbatice. Trei sau mai multe simboluri blaster pe orice linie de plată activă vor acorda acces la runda premiilor. Acesta va permite unui jucător să câștige credite selectând obiecte zburătoare neidentificate.

Atunci când unul dintre membrii echipajului, și anume blonda, este în pericol, un jucător o poate ajuta și poate fi răsplătit pentru asta. Pentru a face acest lucru, este suficient să colectați cel puțin 3 portrete ale unei fetițe de astronaut și să o eliberați din captivitate când începe jocul bonus.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.