[social_share_button]

Dead or Alive Online

Dead or Alive

Jocul Dead or Alive a fost creat de NetEnt în stilul Wild West. Acesta este un joc plin de acțiune, dedicat confruntării șerifului și bandiților. Jocul de pacanele online este alcătuit din 5 role și 9 linii de plată fixe. Numai o singură rotire poate completa contul jucătorului cu sumele cu coeficienți de până la 1500. Aceasta nu este limita, deoarece dispozitivul are funcții câștigătoare. Cele mai impresionante dintre ele sunt rotirile gratuite cu victorii dublate.

Cum se joacă Dead or Alive

Funcționalitatea jocului Dead or Alive permite jucătorului să gestioneze rata de pariere. Poate varia de la 1 la 4 monede pe linie. Această valoare poate fi selectată utilizând meniul Nivel. Are butoane „-” și „+” care vă permit să setați suma exactă. Butonul „i” deschide tabela de plăți, care afișează sumele de plată pentru fiecare pictogramă utilizată, descrie caracteristicile premiului și arată toate cele 9 linii.

Meniul Valoare monetar este utilizat pentru a ajusta valoarea unitară a unei monede de jocuri. De asemenea, consola de control are următoarele butoane:

 • Feature Preview – lansați un videoclip care demonstrează bonusul de joc;
 • Max Bet – activarea pariului maxim;
 • Butonul cu săgeata rotundă – începe manual rotirea;
 • Autoplay – transfer de control în modul automat.

Combinațiile câștigătoare se formează din prima rolă de la stânga la dreapta.

Simboluri și câștiguri

Simbolul sălbatic al jocului de pacanele Dead or Alive este o imagine a unui fluturaș care descrie un criminal. În lanțurile câștigătoare, înlocuiește toate pictogramele, cu excepția celei scatter, și are coeficienți de 25, 150 și 1500. Steaua șerifului este cea mai plătită icoană obișnuită. Are multiplicatori de 20, 125 și 1000. Toci este o altă icoană generoasă. Aceasta multiplică rata de linie cu 20, 100 și 750 de ori. Multiplicatorii pentru simbolul sub formă de pălărie de cowboy sunt 15, 75 și 400.

Pictogramele standard rămase au următorii coeficienți:

 • Cizmele – 12, 60, 300;
 • Un pahar de whisky – 10, 50, 200;
 • А-10, 20, 100;
 • К-5, 15, 75;
 • Q – 4, 12, 50;
 • J = 2, 10, 40;
 • 10 – 2, 10, 25.

Caracteristicile jocului Dead or Alive

Printre icoanele jocului de pacanele Dead or Alive există o împrăștiere reprezentată de imaginea a două pistoale încrucișate. Are multiplicatorii ratei totale de 2, 4, 25 și 2500 și este plătit indiferent de locația respectivă față de linii. Dacă pe role există 3 spații, se activează 12 rotiri gratuite. În aceste runde, creditele nu sunt retrase din contul jucătorului, iar toate câștigurile sunt dublate.

Un simbol sălbatic în timpul rotirilor gratuite câștigă caracteristici suplimentare care sporesc șansa unui jucător de a rupe un jackpot cu adevărat. Într-o rotație liberă, flyer-ul se poate transforma în Sticky Wild și este fixat pe role. Fiecare astfel de pictogramă adaugă alte 5 rotiri gratuite.

Cum se poate câștiga la jocul Dead or Alive

Jocul Dead or Alive are un randament teoretic de 96,8%. Este un joc cu un sistem de control relativ simplu. Cu toate acestea, în stadiul de familiarizare cu mașina, este logic să faceți mai multe rotiri în modul demo. Acest joc rulează cele mai mari plăți în timpul rotirilor gratuite. Jucătorii sunt sfătuiți să ridice treptat pariul înainte de a avea cel puțin 3 împrăștieri pe role.

Dacă ți-a plăcut Dead or Alive vă recomandăm să încerci și Book of Ra.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.