[social_share_button]

Flame Dancer Online

Flame Dancer

Jocul Flame Dancer a fost creat de producătorul companiei Greentube. Este dedicat divertismentului exotic și spectaculos – spectacol de flacări. După cum se poate înțelege din numele jocului, personajul său principal este un dansator de flacări inteligent și talentat, al cărui portret este folosit ca simbol sălbatic.

Jocul are 5 role și 20 de linii de plată, numărul activ al cărora este ales de către jucător. Cel mai mare multiplicator al câștigurilor de premii pe rotație din jocul principal ajunge la x2000. Gama de jocuri video include un joc de risc. Simbolul scatter nu depinde de linii de plată și activează 7 rotiri gratuite cu reguli favorabile.

Regulile jocului Flame Dancer

Sarcina principală a jucătorului în timpul jocului Flame Dancer este să colecteze cel puțin 3 simboluri identice pe o linie activă. Astfel, este important să activați cât mai multe direcții posibil. Numărul lor poate fi de la 1 la 20 și este reglat folosind meniul Linie. Combinațiile câștigătoare încep pe prima rolă și apar de la stânga la dreapta. Simbolul scatter este plătită indiferent de locația de pe câmpul de joc.

Mărimea pariului este calculată în felul următor:

 • Selectați meniul Bet / Linie de pe panoul de control.
 • Folosind tastele minus și plus, specificați suma de la 1 la 100 de credite.
 • Numărul selectat va crește de câte ori va fi numărul de linii activate și va fi retras din soldul jucătorului la începutul unei rotații (pariul total).
 • În cazul câștigării, pariul selectat de linie este multiplicat cu coeficientul corespunzător și adăugat în contul jucătorului.

Puteți lansa rolele utilizând butoanele Start și Autoplay. Tasta Paytable afișează secțiunea de referință. Fereastra Credite arată cât de mulți bani sunt în contul de jocuri.

Joc de risc

După ce ați câștigat o sumă modestă în Flame Dancer, puteți crește volumul. Pentru a face acest lucru, mergeți la jocul de risc prin apăsarea butonului Gamble. Regulile rundei sunt:

 • Pe ecran apare o carte cu fața în jos.
 • Ultima sumă câștigată este folosită ca pariu.
 • Jucătorul trebuie să apese fie pe butonul roșu, fie pe cel negru.
 • Cardul se întoarce și culoarea costumul său este dezvăluit.
 • Dacă culoarea aleasă este aceeași cu cea a costumului deschis, câștigul este dublat, iar jocul de risc poate fi continuat.
 • Dacă un jucător face o greșeală, ultimul câștig este șters și runda se încheie.
 • Jocul de risc poate fi completat cu păstrarea câștigului curent în orice moment înainte de prima greșeală prin apăsarea butonului Collect.

Câștiguri și bonusuri

Simbolul sălbatic al jocului Flame Dancer nu are coeficienți independenți, dar are și alte caracteristici la fel de avantajoase. Nu numai că înlocuiește toate imaginile, cu excepția celor care se împrăștie în combinațiile câștigătoare, dar se poate extinde și la întreaga bobină. Datorită acestui fapt, șansele jucătorului de a câștiga cresc semnificativ.

Un vulcan cu fum este cel mai scump simbol al aparatului de joc Flame Dancer. Aceasta crește pariul de linie cu 100, 400 și 2000 de ori. Coeficienții pentru tobe sunt de 40, 100 și 750. Chitara și cocktailul au aceiași multiplicatori: 25, 75 și 400. Următoarele sunt coeficienții pentru icoanele cărților:

 • A-10, 40, 150;
 • K, Q-10, 25, 125;
 • J, 10 – 5, 20, 100.

O imagine cu două torțe încrucișate este folosită ca scatter. Acest simbol crește pariul total cu 2, 10 și 25 de ori. Apariția a trei sau mai multe simboluri scatter va declanșa 7 rotiri gratuite ale rolelor. În timpul lor, un simbol sălbatic apare într-o poziție suplimentară. Această caracteristică face probabilitatea de a obține combinații de plată chiar mai mare.

Dacă ți-a plăcut Flame Dancer vă recomandăm să încerci și Wild Water.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.