[social_share_button]

Jackpot Bells Online

Jackpot Bells

În timp ce mulți jucători se bucură de emoțiile jocurilor de pacanele, unora le place totuși jocurile care au un sentiment tradițional și asta vor primi atunci când vor accesa Jackpot Bells de la Playtech. Acest joc progresiv are sloturi video plătite și linii de plată multiple, dar nu are caracteristicile pe care le-ați aștepta de la un slot video. Chiar și fără runde de bonus, jocul se dovedește a fi destul de satisfăcător. Acesta acceptă mai multe sume de pariuri și poate oferi plăți stelare pentru jocuri de bază. Cu șansa de a câștiga un jackpot progresiv , jucătorii care doresc plăți mari vor beneficia de plasarea pariurilor. Jocul se poate juca pe dispozitive mobile și pe toate desktopurile.

Jackpot Bells Online

Jackpot Bells oferă un aspect tradițional, iar jocul este jucat pe cinci tambururi care conțin cinci linii de plată. Jucătorii pot modifica oricând sumele de pariere și vor colecta plăți pe baza tabelului de plată furnizat, combinațiile câștigătoare începând din stânga ecranului.

Jocul este prezentat pe fond roșu și folosește simboluri slot tradiționale. Pe măsură ce mulinele se învârt, jucătorii vor vedea diverse fructe precum pepene verde, piersici, lămâi, cireșe, prune și struguri. Există, de asemenea, clopot și șapte simboluri care sunt utilizate.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.