Illusionist Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Illusionist

Jocul Illusionist invită jucătorii să participe la o sesiune de magie, în urma căruia puteți câștiga câte 5000 de credite. Jocul de la Novomatic oferă utilizatorilor o întâlnire cu un iluzionist talentat.

Rotirile gratuite pe care un iluzionist talentat poate să ofere. Printre icoanele utilizate în dispozitiv se numără un scatter și un simbol sălbatic, care vă permit să colectați combinații câștigătoare destul de frecvent.

Cum se joacă Illusionist

Jocul este jucat pe 5 role, fiecare dintre ele având 3 celule verticale. Înainte de a începe să vedeți trucurile împreună cu Iluzionistul, jucătorul trebuie să personalizeze setările jocului cheie. Există două dintre ele în acest slot:

    numărul de linii active (1, 3, 5, 7 sau 9);
    mărimea pariului de linie.

Pentru a seta numărul de linii care sunt active în timpul rotirii, există 5 butoane. Fiecare dintre ele are o inscripție Linie și o cifră 1, 3, 5, 7 și 9, care corespunde numărului de linii activate. Pentru a controla mărimea pariului, se folosește un buton Bet One. Cu ajutorul său, jucătorul pariază de la 1 la 100 de credite. Suma maximă posibilă de pariere este de 900. Dacă în linia activă apar cel puțin 3 simboluri identice începând de la prima rolă de la stânga la dreapta, jucătorul primește câștigul premiului conform coeficienților stabiliți.

Alte jocuri de la Novomatic

Oliver’s BarBuzzin BugsBeetle Mania Deluxe
Arctic TreasureGolden PlanetMermaids Pearl
SharkyVenetian CarnivalStar Attraction

Joc de risc

În jocul Illusionist există o rundă pentru dublare. Pentru a putea intra, jucătorul trebuie să înscrie o combinație câștigătoare în jocul principal în modul de control manual. Pentru a juca un joc de risc, trebuie să utilizați unul din cele două instrumente de control: Bet Max sau Bet One.

În runda de dublare, pe ecran apare un card, care se află cu capul în jos. Dacă jucătorul apreciază culoarea costumului său, el sau ea va câștiga un joc de risc. Pentru a controla această rundă, se folosesc și butoanele Bet Max și Bet One. Prima opțiune vă permite să selectați culoarea neagră, iar cea de-a doua pentru selectarea culorilor roșii. Dacă alegerea jucătorului se dovedește a fi greșită, jocul de risc se oprește. Câștigul pentru ultima rotire este anulat. Dacă este indicată culoarea corectă, utilizatorul poate continua jocul de risc.

Simboluri și câștiguri

In jocul Illusionist portretul unui iluzionist este folosit ca simbolul cel mai plătit. Ea are coeficienții 100, 1000 și 5000. O altă icoană cu multiplicatori mari este imaginea porumbei. Aceasta crește pariul de linie cu 50, 200 și 1000 de ori. De asemenea, în jocul de pacanele există 5 pictograme standard cu următorii coeficienți:

    iepure, cărți – 25, 100, 500;
    А, К-10, 40, 150;
    Q, J, 10 – 5, 20, 100.

Bonusurile jocului

Imaginea mâinilor în mănuși din jocul de pacanele Illusionist are cele mai interesante caracteristici. În primul rând, este un simbol sălbatic care înlocuiește toate celelalte icoane din combinațiile câștigătoare. În al doilea rând, imaginea sub formă de mâini este folosită ca și scatter, iar când apare în numărul de 3, 4 sau 5 oriunde în role, începe 15 rotiri gratuite. În timpul rotirii gratuite, imaginea mâinilor este fixată pe primul și al cincilea tambur, sporind șansele jucătorului de câștiguri mari.

Dacă ți-a plăcut Illusionist vă recomandăm să încerci și Book of Magic.

Game Stats

151 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top