[social_share_button]

Inferno Online

Inferno

Jocul de pacanele online gratis Inferno este un joc nou creat de Novomatic pe tema clasică, care este cunoscută de toți jucătorii. Cele cinci role de joc de la Novomatic sunt împodobite cu fructe suculente, iar jocul se desfășoară pe 5 linii de plată fixe. Fiecare rotire poate îmbogăți jucătorul și poate aduce câștigurile cu coeficienți de până la 10.000. Jocul conține scatter și un joc de risc.

Regulile jocului Inferno

În Inferno, există o setare pe care trebuie să o ajustați înainte de a începe jocul. Este suma pariului de linie, care este reglementat în meniul Bet Line și poate varia de la 1 la 100 de credite. Există două chei care pot fi folosite pentru a porni rotirile:

    Start – activează rotirile într-un mod manual;
    Autoplay – începe o serie de rotiri automate.

Dacă un jucător este interesat de sumele potențiale ale câștigurilor, el poate afla aceste informații făcând clic pe butonul Paytable. Jocul contului este afișat în secțiunea Credite din partea din stânga jos a interfeței. Suma totală livrată este afișată în blocul de informații numit Bet. Pariul total maxim atinge 500 de credite. În majoritatea cazurilor, numărul minim de simboluri din combinația câștigătoare este 3. Excepția este reprezentată de icoana de cireșe, care formează lanțuri plătite atunci când pe linia de plată apar 2, 3, 4 sau 5 dintre ele.

Joc de risc

Runda de înmulțire a câștigurilor poate fi pornită numai în modul de control manual după ce a fost obținută combinația câștigătoare pe role. Pentru a lansa un joc de risc, un utilizator trebuie să apese pe butonul Gamble. Câștigul pentru ultima rotire va fi folosit ca pariu. În această rundă, 5 cărți sunt afișate pe câmpul de joc.

În combinația dată, este deschisă doar o singură carte. Celelalte 4 sunt afișate cu fața în jos. Din aceste carti ascunse, jucatorul trebuie sa aleaga doar una. Dacă cartea aleasă este mai mare decât cea deschisă, jucătorul câștigă. În acest caz, suma se dublă, iar jocul de risc poate fi continuat. Dacă un jucător alege o carte mai mică, runda este terminată și ultima sumă câștigată este pierdută.

Câștiguri și bonusuri

Printre icoanele folosite în jocul Inferno, steaua are cei mai mari coeficienți. Aceasta multiplică pariul de linie cu 10, 1000 sau 10.000. Când vine vorba de cele două simboluri cele mai generoase, ele sunt icoanele care arată ca un clopot și o grămadă de struguri și au coeficienții de 40, 200 și 500. Simbolurile sub forma unui prune, o portocală și o lămâie au multiplicatorii de 20, 50 și 200. Pentru pictograma cireșe, slotul oferă sumele cu coeficienții de 5, 20, 50 și 200.

Scatterul din jocul Inferno este coroana. Când apar 3, 4 sau 5 pictograme ale coroanei în orice loc al terenului de joc, un jucător primește premiile. Acestea sunt egale cu pariul total înmulțit cu 10, 50 sau, respectiv, 250 de ori.

Dacă ți-a plăcut Inferno vă recomandăm să încerci și Flaming Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.