[social_share_button]

Heart of the Frontier Online

Heart of the Frontier

Jocul Heart of the Frontier invită jucătorii să se deplaseze în West Wild. Utilizatorii primesc o șansă să se familiarizeze cu șerifii, cowboyii și indienii și să primească plăți cu coeficienți de până la 500. Dispozitivul are 5 role si 20 de linii.

În joc, există un scatter și un simbol sălbatic. Fiecare jucător poate primi o recompensă sub formă de rotiri gratuite. În timpul jocului, simbolurile speciale pot fi extinse pe întregul rând vertical.

Regulile jocului Heart of the Frontier

Jocul Heart of the Frontier utilizează o gamă fixă ​​de linii. Toate cele 20 de direcții sunt active în orice moment al jocului, iar numărul lor nu poate fi modificat. Dispozitivul are o setare reglabilă: mărimea pariului total. Pentru a controla acest parametru, utilizați meniul Total Bet. Utilizează butoane cu minus și plus, permițând alegerea de la 0,2 până la 60 de credite.

Dacă jucătorul preferă un mod de control automat, poate folosi butonul Autoplay. Când treceți deasupra acestuia, apare un meniu în care puteți selecta numărul exact de rotiri. Tasta Turbo Mode determină rotirea mai rapidă a rolelor. Pentru a începe jocul în modul standard, este suficient să utilizați butonul Spin.

Combinațiile câștigătoare în jocul Heart of the Frontier ar trebui să îndeplinească următoarele criterii:

 • sunt alcătuite din 3, 4 sau 5 icoane de același tip;
 • începe pe prima rolă;
 • să fie pe role adiacente.

Jocul cu risc nu este inclus în modul de joc al acestui dispozitiv.

Câștiguri și bonusuri

Una dintre principalele caracteristici pozitive ale jocului Heart of the Frontier este că utilizează simultan câteva simboluri sălbatice. Principala este realizată sub forma unui logo al dispozitivului. Înlocuiește toate pictogramele obișnuite. Coeficienții pentru aceasta sunt 20, 50 și 500. Două alte simboluri sălbatice sunt făcute sub formă de portrete ale unei fete de șerif și ale unei fete hoațe. Aceste pictograme au aceleași multiplicatori și înlocuiesc toate fotografiile obișnuite. Când apar oricare dintre aceste simboluri, ele se extind la întreaga bobină. Imaginea fetei de șerif este fixată pe terenul de joc și o schimbă pe celelalte rotițe spre dreapta. Pictograma în formă de fată hoață are aceleași funcții, dar rolele nu se mișcă spre dreapta, ci spre stânga.

În joc, există 3 icoane obișnuite cu plată înaltă, care ocupă mai multe celule pe verticală. Ele înmulțesc pariul de linie astfel:

 • fata de cowboy – 10, 30, 100;
 • Femeie indiană – 10, 25, 80;
 • o fată într-o rochie roșie – 10, 20, 60.

În plus, Heart of the Frontier folosește încă 8 icoane:

 • o stea de șerif – 5, 15, 50;
 • o potcoavă – 5, 15, 40;
 • A cu un cip negru – 4, 10, 25;
 • un diamant și un cip roșu – 4, 10, 20;
 • Q cu un chip albastru, J cu chip verde – 3, 5, 15;
 • 10 si 9 – 2, 4, 10.

Dacă simbolurile unei fetițe de șerif și a unei fete hoațe se retrag în același timp, ocupând întreaga bobină, funcția de premiere Showdown Free Spins este activată. Modul în care funcționează este că un jucător primește rotiri gratuite. În timpul acestor rotații, dacă simbolurile sălbatice care arată ca portrete ale fetelor apar, se fixează pe role pe întreaga durată a rotirilor gratuite. După jocurile libere, șeriful și tâlharul încep o lovitură. Câștigătorul rămâne pe role și intră în jocul principal.

Dacă ți-a plăcut Heart of the Frontier vă recomandăm să încerci și Hot Target.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.