[social_share_button]

Reel King Potty Online

Reel King Potty

Joaca acum noul joc de pacanele online gratis Reel King Potty este o continuare a jocului popular Reel King de la Novomatic. Este un joc clasic datorită căruia fiecare jucător are șansa de a deveni un fericit proprietar al unui jackpot progresiv. În joc, există un simbol sălbatic și o funcție de joc pentru dublarea câștigurilor. Puteți câștiga sumele cu coeficienți de până la x10,000 pentru o singură rotire.

Regulile jocului Rege King Potty

Jocul Reel King Potty utilizează 5 role și 20 de linii reglabile. Combinațiile câștigătoare sunt formate din lanțurile de 3, 4 sau 5 simboluri identice. În jocul de pacanele, există 2 setări reglabile:

  Număr de linii utilizate;
  Nivelul pariului linear.

Suma pariurilor poate fi ajustată în meniul Bet / Line. Acesta poate varia de la 1 la 100 de credite. Numărul de linii active este selectat în meniul Linii. Făcând clic pe butonul numit Start, un jucător pornește rotirile manual. Tasta Autoplay pornește modul automat de joc. Un jucător poate vedea soldul creditelor din contul jucătorului în secțiunea Balanță.

Alte jocuri de la Novomatic

IllusionistBook of StarsFairy Queen
Flamenco RosesGolden PlanetMermaids Pearl
Four QueensShooting StarsInferno

Joc de risc

Jocul de risc din jocul de pacanele Reel King Potty se deschide cu butonul Gamble. Ea devine activă după orice rotire câștigătoare în jocul principal. În runda de joc de risc, pe ecran apare o singură carte deschisă și alte patru cu fața în jos. De la cei cu fața în jos, trebuie să alegi una. Dacă este mai mare decât o carte deschisă, suma câștigătoare în timpul ultimei rotiri se va dubla.

Câștiguri și bonusuri

Capul Joker este folosit ca simbol sălbatic în jocul Reel King Potty. Acesta înlocuiește majoritatea icoanelor în combinațiile câștigătoare, dar nu aduce plățile singure. Pictograma Jackpot este cea mai plătită. Are următorii factori: 100, 200, 500.

Mai jos sunt coeficienții pentru combinațiile altor simboluri:

  K: 60, 100, 200;
  Q: 40, 60, 100;
  J, 10: 20, 40, 60;
  prune, cirese: 10, 20, 40.

Funcții bonus

Jocul Reel King Potty are mai multe caracteristici ale premiului. După încheierea rotirii, bobinele pot apărea în culori diferite. Dacă fiecare dintre ele va deveni galben, pe ecran va apărea un rege cu tobe de mars. Dacă o combinație câștigătoare scade în timpul rotirilor, un jucător va primi plățile corespunzătoare.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.