Reel King Potty Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Reel King Potty

Joaca acum noul joc de pacanele online gratis Reel King Potty este o continuare a jocului popular Reel King de la Novomatic. Este un joc clasic datorită căruia fiecare jucător are șansa de a deveni un fericit proprietar al unui jackpot progresiv. În joc, există un simbol sălbatic și o funcție de joc pentru dublarea câștigurilor. Puteți câștiga sumele cu coeficienți de până la x10,000 pentru o singură rotire.

Regulile jocului Rege King Potty

Jocul Reel King Potty utilizează 5 role și 20 de linii reglabile. Combinațiile câștigătoare sunt formate din lanțurile de 3, 4 sau 5 simboluri identice. În jocul de pacanele, există 2 setări reglabile:

  Număr de linii utilizate;
  Nivelul pariului linear.

Suma pariurilor poate fi ajustată în meniul Bet / Line. Acesta poate varia de la 1 la 100 de credite. Numărul de linii active este selectat în meniul Linii. Făcând clic pe butonul numit Start, un jucător pornește rotirile manual. Tasta Autoplay pornește modul automat de joc. Un jucător poate vedea soldul creditelor din contul jucătorului în secțiunea Balanță.

Alte jocuri de la Novomatic

IllusionistBook of StarsFairy Queen
Flamenco RosesGolden PlanetMermaids Pearl
Four QueensShooting StarsInferno

Joc de risc

Jocul de risc din jocul de pacanele Reel King Potty se deschide cu butonul Gamble. Ea devine activă după orice rotire câștigătoare în jocul principal. În runda de joc de risc, pe ecran apare o singură carte deschisă și alte patru cu fața în jos. De la cei cu fața în jos, trebuie să alegi una. Dacă este mai mare decât o carte deschisă, suma câștigătoare în timpul ultimei rotiri se va dubla.

Câștiguri și bonusuri

Capul Joker este folosit ca simbol sălbatic în jocul Reel King Potty. Acesta înlocuiește majoritatea icoanelor în combinațiile câștigătoare, dar nu aduce plățile singure. Pictograma Jackpot este cea mai plătită. Are următorii factori: 100, 200, 500.

Mai jos sunt coeficienții pentru combinațiile altor simboluri:

  K: 60, 100, 200;
  Q: 40, 60, 100;
  J, 10: 20, 40, 60;
  prune, cirese: 10, 20, 40.

Funcții bonus

Jocul Reel King Potty are mai multe caracteristici ale premiului. După încheierea rotirii, bobinele pot apărea în culori diferite. Dacă fiecare dintre ele va deveni galben, pe ecran va apărea un rege cu tobe de mars. Dacă o combinație câștigătoare scade în timpul rotirilor, un jucător va primi plățile corespunzătoare.

Dacă ți-a plăcut Reel King Potty vă recomandăm să încerci și Dice and Roll.

Game Stats

117 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top