[social_share_button]

Reel Attraction Online

Reel Attraction

Jocul Reel Attraction este un joc de pacanele de la Novomatic, are loc într-un laborator și oferă câteva rotiri gratuite.

Reel Attraction este un joc cu 5 role, cu 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe; designul de bază este în conformitate cu cele mai multe jocuri Novomatic, împreună cu sunetele electronice care însoțesc gameplay-ul dvs.

Simbolurile de valoare ridicată includ omul de știință de sex feminin, un microscop auriu, un atom și o lupă; 10, J, Q, K și A reprezintă valorile inferioare.

Simbolul sălbatic este un om de știință de sex masculin, el apare doar pe bobină și el va înlocui toate celelalte, cu excepția potiunii portocalii împrăștiate; el are, de asemenea, o caracteristică bonus descrisă mai jos.

Caracteristici si bonusuri – Reel Attraction

Reel Slide – Aceasta se întâmplă când omul de știință de sex masculin apare pe bobină și unul sau mai mulți magneți apar în altă parte; omul de știință se va extinde pentru a umple bobina și va trage magneții sălbatici cât mai mult spre stânga posibil.

Rotiri gratuite – Acest lucru este declanșat prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri de dispersie a poțiunii portocalii oriunde pe role, pentru care veți primi 20 de rotirii gratuite. În momentul în care se desfășoară rotirile gratuite, toți oamenii de știință sălbatici care apar pe bobine va rămân acolo pe toată durata rotirilor.

Joc de risc

Orice câștig poate fi jucat apăsând butonul „Gamble” de sub tambure și este o simplă culoare roșie / neagră, în care vă puteți dubla (sau a pierde) câștigurile.

Reel Attraction este probabil unul dintre jocurile Novomatic preferate, deoarece oferă o varietate suplimentară în ceea ce privește gameplay-ul și caracteristicile bonus.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.