[social_share_button]

Reel King Online

Reel King

Reel King este un joc de pacanele popular de la corporația austriacă Novomatic. Este dedicat cărților și vă va permite să câștigați un jackpot fix, care include o sumă cu coeficienți de până la 10.000 pentru o singură rotire. Câștigurile pot fi obținute mult mai des datorită prezenței unui simbol sălbatic. Dacă un spin a adus o sumă mică, acesta poate fi crescut în timpul unui joc de risc.

Regulile jocului Reel King

Structura jocului Reel King este alcătuită din 5 role și 20 de linii de plată personalizate. Combinațiile câștigătoare pot consta în 3, 4 și 5 icoane de un singur tip. Meniul Bet / Line este folosit pentru a selecta mărimea pariului linear în intervalul de la 1 la 100 de credite. Numărul de linii active este reglat utilizând elementul de control Lines. Pentru a porni rotirile într-un mod manual, un jucător trebuie să folosească tasta Start, iar în modul automat – Autoplay. Nu există rotiri gratuite și runde bonus în joc.

Joc de risc

Jocul de risc al jocului Reel King este lansat după apăsarea butonului Gamble. Poate fi folosit după orice rotire câștigătoare a rolelor. Apoi, pe ecran va apărea o piramidă inversată. Acesta este împărțit în mai multe rânduri orizontale. La începutul rundei, rândul cel mai de jos începe să clipească. Un jucător trebuie să apese pe buton atunci când rândul este aprins. Dacă reușește să facă acest lucru, ultimul câștig va fi dublat, iar jocul de risc va trece la nivelul următor. Pentru a retrage câștigurile și a reveni la role, trebuie să apăsați butonul Collect.

Alte jocuri de la Novomatic

Banana SplashSizzling Hot QuattroDolphins Pearl Deluxe
Queen of Hearts Deluxe Just Jewels DeluxeAlways Hot
Lucky Lady Charm DeluxeUltra Hot DeluxeColumbus Deluxe

Câștiguri și bonusuri

Capul Joker cu inscripția Wild este un simbol sălbatic al jocului Reel King. Acesta înlocuiește toate celelalte icoane și nu are coeficienți independenți. Portofelul cu inscripția Jackpot este cel mai scump simbol. Are coeficienți de 100, 200 și 500 pentru o combinație de 3, 4 sau respectiv 5 dintre aceștia. Dacă acest simbol apare pe toate celulele rolelor, un jucător primește un jackpot fix cu un coeficient de 10.000.

Simbolurile rămase au următorii multiplicatori de pariuri:

    K: 60, 100, 200;
    Q: 40, 60, 100;
    J, 10: 20, 40, 60;
    Prun, cireș: 10, 20, 40.

Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.