[social_share_button]

Queen of Hearts Deluxe Online

Queen of Hearts Deluxe

Jocul Queen of Hearts Deluxe face parte din categoria pacanele gratis si a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de pacanele lansate de Novomatic. Jucătorii i-au plăcut jocul atât de mult încât compania a dezvoltat o versiune actualizată a jocului sub numele de Queen of Hearts Deluxe. Un joc nou a primit o grafică mai bună și vă permite să faceți pariuri pe 10 linii de câștig în loc de 9. Cele mai avantajoase combinații pentru o rundă standard vor aduce până la 10.000 de credite. Regina oferă de la 8 la 20 de rotiri gratuite.

Reguli de joc Queen of Hearts Deluxe

Jocul Queen of Hearts Deluxe se joaca incă pe 5 role. Deoarece există 10 linii de plată, butoanele pentru activarea lor nu se potrivesc pe panoul de control. Astfel, există meniul „Linii” pentru a activa numărul necesar de linii de plată. Există două butoane marcate cu „plus” și „minus” care au setat numărul de la 1 la 10. Un buton similar stabilește mărimea pariului. Poate fi încă de la 1 la 100.

Actualizările principale includ:

  O calitate mai bună a designului
  Un număr de linii mai mare
  Pariul total maxim a crescut la 1.000
  Modificări minore în controlul jocului

Jocul de risc este încă disponibil în joc. În timpul jocului, trebuie să ghiciți culoarea costumului. Dacă presupuneți că aveți dreptate, plata pentru rotația anterioară se va dubla. Apăsați butonul „Gamble” pentru a activa jocul de risc.

Simboluri și bonusuri

In Queen of Hearts Deluxe inima este un simbol sălbatic care înlocuiește toate pictogramele, cu excepția celei scatter, și are coeficienții cei mai înalți. Chiar și cu un pariu minim, puteți obține până la 10.000 de credite. Alte icoane cu câștiguri mari includ:

  Castel
  Trandafir
  Coroană
  Inel

Aceste simboluri formează combinații cu multiplicatori de la 5 la 3.000. Regina este un simbol scatter care oferă rotiri gratuite. Numărul de rotiri gratuite depinde de câte simboluri de regină apar pe role. Trei scatter-uri vor începe 8 rotiri, patru vor începe 15 rotiri, iar cinci vor activa 20 rotiri gratuite. Simbolurile scatter nu depind de linii și apar oriunde pe ecran. Blocurile de bonusuri activează un simbol Cupidon suplimentar.

Dacă ți-a plăcut Queen of Hearts Deluxe vă recomandăm să încerci și 10 Burning Heart.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.