[social_share_button]

Red Chilli Online

Red Chilli

Jocul de pacanele online Red Chilli a fost dezvoltat de Amatic și este realizat în stil mexican. Are 5 role și 20 de linii de plată fixe. Unul dintre principalele simboluri ale acestui joc de pacanele amuzant arată ca un ardei iute și permite jucătorului să recolteze până la 250 de credite. Câștigarea maximă pentru o rotire este de 12.500. În timpul jocului, puteți crește câștigurile într-o rundă de risc specială. Fiecare jucător are șansa de a obține 10 rotiri gratuite.

Regulile jocului Red Chilli

Modul de joc al jocului Red Chilli include doar o setare reglabilă disponibilă utilizatorului, care este suma pariului de linie. Se reglementează după cum urmează:

  • Pe panoul de control, un jucător trebuie să selecteze butonul Bet.
  • Cu ajutorul mouse apăsând click dreapta, este posibil să alegeți o valoare cuprinsă între 0,01 și 0,25 credite.

După aceasta, la începutul fiecărei rotiri, suma aleasă va fi multiplicată de douăzeci de ori și retrasă din contul jucătorului. Un utilizator poate conta pe câștigătoare ori de câte ori pe linia de plată apar 3, 4 sau 5 simboluri identice. Rotile încep în modul manual fie după ce au apăsat butonul Start, fie după ce au apăsat o bara de spațiu de pe tastatură. Comutarea jocului în modul automat este posibilă utilizând butonul Auto Start. Deschiderea mesei de plată se poate face datorită butonului „?„.

Joc de risc

Butonul Gamble din jocul Red Chilli este folosit pentru a deschide jocuri de risc. Poate fi folosit fie după o rotire câștigătoare în modul de control manual, fie după o rundă de rotiri gratuite, cu condiția ca acestea să aducă câștiguri. Această rundă vă permite să pariați întreaga sumă câștigătoare pentru ultima rundă sau jumătate din ea. În jocul de risc, pe ecran apare un card cu o denumire necunoscută. Sarcina unui jucător este să-i ghicească fie culoarea, fie costumul. În primul caz, câștigătorul va include suma pariată dublată, iar în al doilea caz – suma multiplicată de patru ori. Dacă un jucător face o greșeală, pierde creditul pariat.

Câștiguri și bonusuri

Portretul doamnei mexicane din jocul Red Chilli este cea mai scumpă imagine. La pariul maxim, câștigurile pentru acesta sunt 12,5, 62,5 și 625 pentru 3, 4 sau 5 pictograme pe linie. Dacă această pictogramă apare pe toate celulele câmpului de joc, un jucător va primi 12.500 de credite. Alte icoane, în aceleași condiții, aduc următoarele sume:

  • o chitară – 6,25; 25, 125, 2500;
  • o tequila – 5, 18,75, 75, 1500;
  • maracas, flori – 2,5, 12,5, 50, 1000;
  • un cactus, un porumb – 1,25, 6,25, 25, 500.

Scatterul reprezentând ardei chili în număr de 3, 4 sau 5, oriunde pe role, aduce până la 10, 50 sau 250 de credite. Cel puțin 3 astfel de pictograme oferă unui jucător 10 rotiri gratuite de role. Fiecare scatter care apare în această rundă aduce o rotire gratuită.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.