[social_share_button]

Plenty of Fruit 20 Hot Online

Plenty of Fruit 20 Hot

Jocul Plenty of Fruit 20 Hot oferă jucătorilor un cocktail delicios de emoții de joc și câștiguri generoase. Dispozitivul este lansat sub numele de marcă Greentube. Are 5 role și 20 de linii de plată reglabile. Pentru fiecare rotire, puteți obține o sumă cu coeficienți de până la 5000.

Printre icoanele utilizate în joc, există un scatter și un simbol sălbatic. Din această cauză puteți obține mai multe câștiguri cu coeficienți înalți. Dispozitivul are un joc de risc datorită căruia pot fi multiplicate plățile.

Regulile jocului Plenty of Fruit 20 Hot

În jocul Plenty of Fruit 20 Hot, puteți activa de la 1 la 20 de linii. Numărul lor este selectat utilizând meniul Linii. Un alt parametru pe care un jucător îl poate controla este suma pariului pe linie. Acesta este reglementat în felul următor:

  • Pe panoul de control, trebuie să utilizați meniul Bet / Line.
  • Folosind butoanele „-” și „+”, selectați o sumă de la 1 la 100 de credite.
  • Suma selectată este înmulțită automat cu numărul de linii active și retrasă din soldul jucătorului la începutul fiecărei rotații.

Pentru a seta bobinele în mișcare, trebuie să utilizați fie butonul Start (modul manual), fie butonul Autoplay (modul automat). Elementul de control numit Paytable este utilizat pentru a afișa secțiunea de informații. Combinațiile de 3, 4 sau 5 imagini identice aduc câștigurile.

Joc de risc

Jocul Plenty of Fruit 20 Hot vă permite să primiți câștiguri care nu se limitează la Paytable. Chiar dacă spinul a adus plăți mici, acestea pot fi majorate de cel puțin 2 ori. Funcția de joc de risc este făcută pentru acest scop precis. Poate fi lansat după ce ați obținut o combinație câștigătoare în modul de control manual al centrifugării. Butonul Gamble este aprins pe panoul de control în această situație de joc.

Apăsând butonul Gamble, un jucător începe o rundă pentru a dubla câștigurile. În această rundă, un câștig pentru ultima rotire este folosit ca pariu. În jocul de risc, pe ecran va apărea un card cu fața în jos. Denumirea sa este necunoscută. Un jucător este obligat să ghicească culoarea costumului său. Pentru aceasta, folosiți două butoane:

  • Roșu.
  • Negru.

Când un jucător alege culoarea potrivită, ultimul câștig este dubla. În cazul unei alegeri incorecte, suma pariată este pierdută.

Câștiguri și bonusuri

Simbolul șapte este un simbol sălbatic în Plenty of Fruit 20 Hot. Înlocuiește toate pictogramele, cu excepția scatter. Acest număr norocos formează și cele mai scumpe combinații. Ei au coeficienții de 100, 1000 și 5000. Scatterul este realizat sub forma unei stele de aur. Nu depinde de linii și se multiplică pariul total cu 10, 50 și 250 de ori.

Printre pictogramele obișnuite care nu au funcții speciale, un clopot aduce cele mai mari plăți. Această pictogramă multiplică un pariu de linie cu 50, 200 și 500 de ori. Icoanele sub formă de prune, pepene verde, portocale, lămâie și cireșe au multiplicatori de 20, 50 și 200. Nu există rotiri gratuite și runde bonus în joc. Distreazăte jucâtd și Hot Target


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.