[social_share_button]

Brave Cat Online

Brave Cat

Brave Cat este un joc de pacanele interesant creat de firma EGT Interactive . Acest titlu este inspirat de renumitul Puss in Boots și de aventurile sale.

Acest titlu de spațiu cu variante medii are o grafică impecabilă plină de animații artistice și un aspect colorat vibrant. În plus față de aspectul atrăgător, jocul Brave Cat este un joc de divertisment.

Cum se joaca Brave Cat?

Odată cu lansarea unui ecran de joc, jucătorii vor fi rugați să-și aleagă pariurile pentru păcat.

Acest titlu EGT oferă cinci nivele diferite de pariuri care pornesc de la 40 de credite, se mută până la 80, 200, 400 și se termină cu 800. În ceea ce privește banii pentru cei care intenționează să atingă bilele reale, 0,40 EUR reprezintă suma minimă veți investi pe fiecare rotire, în timp ce partea de sus pe care o veți lăsa să faceți este de 8 €.

O atingere simplă pe oricare dintre cele cinci categorii de pariuri va trimite rolele care zboară și veți avea speranța că veți avea cel puțin trei simboluri potrivite într-o linie de plată, care este cerința minimă pentru o combinație câștigătoare.

După fiecare rotire câștigătoare mai mică de 1.400 de credite, jocul Brave Cat va prezenta jucătorilor o opțiune Gamble. Vi se va cere să alegeți între culoarea roșie și cea neagră a unui card ascuns. O alegere reușită va dubla câștigul.

Caracteristici joc

Brave Cat vine cu o serie de personaje colorate. Cele care plătesc cele mai scăzute sunt reprezentate ca simboluri clasice de joc J, Q, K și A, în timp ce cele mai interesante simboluri și cea mai mare recompensă pentru aceasta sunt pisicile.

Wild – Brave Cat este, de asemenea, un simbol Wild care inlocuieste toate simbolurile din joc, cu exceptia scatterului. Cinci simboluri de pisici pe o linie de plată oferă o plată lucrativă în valoare de 200.000 de monede.

Scatter – un rege și un castel combinate realizează trei versiuni diferite ale unui Scatter. Cu un simbol împărțit în jumătate care apare ca un castel asociat, rege asociat sau o combinație mixtă, acest simbol apare doar în jocul de bază și este considerat ca simbolurile prezentate pe acestea. Aceste simboluri mixte

Rotiri Gratuite – Brave Cat oferă până la 100 de rotiri gratuite în această caracteristică specială foarte populară, care este inițiată odată ce un jucător aterizează cel puțin 5 castele Scatters. Există un minim de 6 rotiri gratuite care trebuie luate cu funcția Respin. 4 simboluri ale castelului și 4 rege vă vor oferi 6 rotiri gratuite, o caracteristică Respin și o caracteristică a creditelor sălbatice. Cu cât mai multe scattere pe care le aterizați pe role, cu atât veți avea mai multe rotiri gratuite cu care veți fi recompensați.

Functia Respins – Dacă unul sau mai multe bobine sunt complet umplut cu simboluri Wilds în timpul funcției Free Spins, rolele care dețin Wilds vor fi blocate în locul lor, în timp ce celelalte role vor primi o rotire gratuită pentru a îmbunătăți în continuare oportunitățile pentru câștig.

Funcția Credite Wild – caracteristica Wild Credits va oferi jucătorilor credite suplimentare pentru toate simbolurile Wild din grila și chiar pentru cele Wilds care nu fac parte dintr-o combinație câștigătoare.

Jackpot progresiv – EGT a adaugat la jocul Brave Cat un Jackpot care  constă din patru nivele, fiecare dintre ele fiind marcat cu un costum de cărți. Jackpot bonusul este declanșat la întâmplare pe o rotire câștigătoare atunci când jucătoriilor le vor fi arătate 12 cărți cu fața în jos. Jucătorii trebuie apoi să dezvăluie trei simboluri de potrivire a cărților care, în cele din urmă, activează jackpotul costumului corespunzător.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.