[social_share_button]

Golden Ark Online

Golden Ark

Jocul de pacanele Golden Ark vă invită să căutați comorile egiptene. Fiecare rotire vă poate aduce sumele cu coeficienți de până la 5.000. Acest joc egiptean de la Novomatic are un simbol sălbatic conceput ca o carte, care oferă și rotiri gratuite ale rolelor. După orice rundă de succes, puteți crește câștigurile într-un joc de risc.

Regulile jocului Golden Ark Online

Structura slotului este după cum urmează:

  • 5 role cu 3 celule verticale
  • 10 linii de plată ajustabile

În Golden Ark pentru a seta mărimea pariului linear, trebuie să faceți clic pe indicatorii de sub inscripția Bet / Line. Această valoare poate varia de la 1 la 100 de credite. Numărul de linii active este ajustat în meniul Liniile. Puteți porni rotirea bobinelor în modul manual prin apăsarea butonului Start. Tasta Autoplay începe să se rotească în modul automat. Paytable deschide o placă de plăți.

Joc de risc

După fiecare combinație de premii din modul principal de joc, tasta Gamble devine activă pe panoul de control. Vă permite să începeți jocul de risc. În timpul jocului, aveți șansa de a vă mări câștigurile pentru ultima rotire de cel puțin 2 ori. Pentru a face acest lucru, trebuie să ghiciți culoarea costumului de carte.

Simboluri și câștiguri

În Golden Ark cartea este un simbol sălbatic. În combinațiile de bonusuri, înlocuiește toate celelalte pictograme. De asemenea, această imagine este folosită ca scatter. Atunci când 3, 4 sau 5 scatters apar în orice poziție pe role, pariul total este înmulțit cu 2, 20 sau respectiv 200 de ori, iar banii sunt creditați în contul jucătorului.

Alte simboluri din Golden Ark aduc câștigurile atunci când sunt 2, 3, 4 și 5 sau 3, 4 și 5 dintre ele pe linia activă. Ei au următorii coeficienți:

  • Fata – 10, 100, 1.000 și 5.000
  • Statuia faraonului – 5, 40, 400 și 2000
  • Ochiul lui Horus și al gândacului Scarab – 5, 30, 100 și 750
  • А, К – 5, 40 și 150
  • Q, J, 10 – 5, 25 și 100

Rotiri gratuite

Combinația a 3 imagini din carte oriunde pe role face o serie de 10 rotiri gratuite ale rolelor. În timpul acestei runde, în joc apare un simbol sălbatic suplimentar. Înainte de începerea rotirilor gratuite, una dintre pictogramele obișnuite este aleasă în mod aleatoriu. Se transformă într-un simbol sălbatic și se extinde pe trei celule pe verticală.

Dacă ți-a plăcut Golden Ark vă recomandăm să încerci și Book of Ra Deluxe.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.