[social_share_button]

Fruits Kingdom Online

Fruits Kingdom

Fruits Kingdom de la Euro Games Technology (EGT) este un joc clasic de fructe, care va face apel la toți entuziaștii de jocuri ca la aparate de vârste școlare, care încă mai doresc o experiență reală bazată pe teren în această lume de cazino online în plină expansiune.

Fruits Kingdom se joaca pe 5 tambururi si cu cel mult 10 linii de plată. Jocul are un desing placut cu imaginile și sunetul unei mașini autentice.

Cum se joaca Fruits Kingdom?

Pentru a castiga o combinație de cel puțin două simboluri de potrivire pe o linie de plată pentru a obține o victorie. Toate plățile sunt lăsate la dreapta pe rolele adiacente, ceea ce face Fruits Kingdom un joc clasic de pacanele.

Așa cum suntem deja obișnuit cu EGT, valorile încep de la 10 și se mută până la 200 de credite, ceea ce vă va costa maximum 50 € pentru o rotire.

Acest joc vine, de asemenea, cu un buton Autoplay care vă permite să automatizați procesul de joc și să vă relaxați în plăcere.

Caracteristici joc

Cei care caută un scenariu gigantic exhilarant într-un joc cum ar fi Fruits Kingdom sunt mai bine să îl caute în altă parte, deoarece această bijuterie EGT nu are nimic altceva decât un gameplay standardizat de oferit.

Wild and Scatter – Printre simbolurile clasice de fructe pe care le-ați aștepta să obțineți într-un titlu ca acesta, există o diminuare a redevențelor cu simbolurile prințului și prințesei (sau chiar regelui și reginei) care sunt denumirile înalte care recompensă jucătorii în perechi .

Cu toate acestea, cele mai valoroase simboluri sunt Wild și Scatter, care vă vor câștiga 200.000 de monede și veți lansa un bonus Free Spins. Coroana care reprezintă Wild-ul va dubla, de asemenea, câștigul tău atunci când face parte dintr-un combo câștigător.

Gamble – Orice câștig mai mic de 1.500 de monede în valoare este supus unei caracteristici Gamble care vă permite să dublați suma câștigată. Veți fi condus la un ecran în joc cu carduri ascunse care vă vor solicita să alegeți fie roșu, fie negru. O alegere corectă împinge câștigul dvs. 2x în sus, în timp ce alegerea greșită vă vede că pierdeți câștigurile jocului de bază.

Rotiri Gratuite – Aici scade stelele care vin să joace pentru a recompensa jucătorii cu 15 rotiri gratuite și un multiplicator de 3 ori. Cel puțin trei Scatters oriunde pe role vor lansa această caracteristică care poate fi retrimusă pentru un alt lot de 15 rotiri gratuite – și 30 în total!

Jackpot progresiv – de asemenea, numit Jackpot Cards feature este un bonus de patru ori declanșat la întâmplare pe orice rotire câștigătoare. Ea are patru nivele diferite, marcate cu semne de costum de carte, cu nivelul Spades fiind cel mai valoros.

Cum se joacă? Odată ce o rundă câștigătoare sa terminat și jackpot-ul este declanșat, un câmp format din 12 cărți cu fața în jos va apărea peste grilă. Sunteți obligat să alegeți cartele până când veți obține 3 simboluri potrivite, care vor corespunde unei victorii la jackpot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.