[social_share_button]

Gem Heat Online

Gem Heat

Gem Heat a pregătit o călătorie fascinantă în lumea jocurilor clasice de jocuri de noroc cu 77777. Dispozitivul cu 5 role vă permite să colectați combinații de simboluri tradiționale, cum ar fi șapte, pietre prețioase și potcoave, pe 10 linii fixe. Pentru fiecare rotire, există șanse de a obține sume cu coeficienți de până la 2500.

Clasicul joc de noroc, de regulă se caracterizează printr-un set minim de funcții. În acest sens, Gem Heat diferă de alți reprezentanți ai genului. Are un scatter și un simbol sălbatic, precum și un pariu bonus suplimentar.

Regulile jocului Gem Heat

Gem Heat nu schimbă numărul de linii active. Pariul pentru fiecare dintre acestea poate varia de la 0,01 la 100 de credite. Valoarea pariului total este reglementată. Acesta poate fi schimbat cu meniul Total Bet. În plus, jocul oferă un pariu suplimentar. Este activat de butonul Hi Roller. După ce faceți clic pe el, se deschide o fereastră suplimentară. În acesta, puteți alege suma de la 0,1 la 100. Acest pariu activează turbo-spin-urile cu aspectul garantat al simbolurilor sălbatice.

Pe panoul de control există astfel de taste:

  • Info – afișează tabelul de plăți pe ecran;
  • Autoplay – activează controlul automat;
  • Turbo – începe un mod de animație accelerată;
  • Spin – incepe rotirile.

Pentru a primi plăți de premii, trebuie să colectați de la 3 la 5 imagini identice pe linie. Nu există joc de risc.

Câștiguri și bonusuri

În jocul Gem Heat, există un simbol sub în forma logo-ului de joc. Acesta joacă rolul unei împrăștieri. Atunci când această imagine este abandonată simultan pe 1, 3 și 5 role, sunt lansate 7 rotiri gratuite. În timpul acestor runde, simbolul sălbatic este fixat pe bobina centrală. De asemenea, în timpul acestor runde, șapte se poate transforma în icoane mai bine plătite.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.