[social_share_button]

Venetian Carnival Online

Venetian Carnival

Jocul de pacanele Venetian Carnival transferă fanii emoției în atmosfera unuia dintre cele mai strălucitoare festivități italiene. Pentru fiecare rotire, jucătorii se pot aștepta la plăți cu coeficienți de până la 5000. Carnavalul are loc pe 5 role cu 9 linii reglabile. Ca o cireșă deasupra, jucătorilor li se oferă 10 rotiri gratuite. După rotirile câștigătoare, puteți participa și la jocul de risc.

Regulile jocului Venetian Carnival

Jocul Venetian Carnival oferă câștiguri pentru combinații de aceleași personaje atunci când apar 2 – 4 dintre ele. Cele mai puțin plătite icoane formează combinații câștigătoare atunci când apar cel puțin 3 dintre ele. Utilizând butoanele 1-9 Linii, puteți să activați numărul de linii în funcție de numărul de pe tastă. Un pariu este elementul de control responsabil pentru mărimea pariului de linie. Cu ajutorul său, un jucător poate alege între 1 și 100 de credite.

Nu există nicio procedură de denominație în jocul nostru de pacanele online Venetian Carnival. Butonul Informații se utilizează pentru a afișa tabelul de plăți. Pentru a seta valoarea maximă a pariului, trebuie să apăsați tasta Max Bet. Există două taste pe panoul de control și fiecare dintre ele poate fi utilizată pentru a lansa rotirile:

  Start (modul manual);
  Start Auto

Joc de risc

După obținerea unei combinații câștigătoare în modul de control manual, butoanele Bet Max și Bet One dobândesc funcții suplimentare. Cu ajutorul oricăruia dintre aceștia, un jucător poate începe un joc de risc. Aceasta este o rundă care oferă jucătorului o șansă de a dubla ultima victorie sau de a o crește chiar mai mult.

Regulile jocului de risc sunt următoarele:

  Un card cu fața în jos va fi afișat unui jucător;
  Câștigul pentru ultima rundă va fi folosit ca pariu;
  Pentru a dubla suma pariată, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului cărții ascunse.

Pentru a selecta costumul negru, un jucător trebuie să folosească butonul Bet Max și să aleagă costumul roșu – butonul Bet One. După aceea, cardul va fi răsturnat. Dacă alegerea este corectă, un jucător va primi de două ori suma pariului și poate continua jocul de risc. Dacă un jucător face o greșeală, suma este anulată și runda este terminată. Prin apăsarea butonului Start, un utilizator poate colecta câștigurile curente și poate ieși din jocul de risc.

Câștiguri și bonusuri

În Venetian Carnival există două simboluri cu cei mai mari coeficienți (10, 75, 500, 5000) – un bărbat și o femeie în măști venețiene. Imaginile obișnuite rămase au următorii coeficienți:

  bucătărie – 5, 25, 75, 500;
  pod – 5, 20, 50, 200;
  A-10, 50, 150;
  K, Q = 5, 25, 125;
  J, 10 – 5, 20, 100.

In jocul Venetian Carnival un simbol sălbatic este o mască cu pene de păun. Acesta înlocuiește toate pictogramele din combinațiile câștigătoare. Masca nu are coeficienți proprii. Cu toate acestea, această pictogramă are și alte caracteristici la fel de avantajoase. Este folosit ca si scatter.

Dacă cel puțin 3 simboluri scatter apar în orice poziție pe câmpul de joc, un jucător poate aștepta un bonus de 10 rotiri gratuite ale rolelor. În timpul acestora, icoanele cu cea mai mare sumă plătită se pot înlocui reciproc. O combinație suplimentară de împrăștieri va oferi unui jucător mai multe rotiri gratuite.

Dacă ți-a plăcut Venetian Carnival vă recomandăm să încerci și 40 Burning Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.