Unicorn Magic Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Unicorn Magic

Unicorn Magic este unul dintre jocurile Novomatic pe o temă magică care face parte din categoria pacanele online. Jucătorii sunt invitați să facă o plimbare prin pădurea magică unde pot câștiga până la 9000 de credite dacă întâlnesc un unicorn. Sub copaci magici, puteți găsi rotiri gratuite cu un multiplicator de trei ori.

Cum se joacă Unicorn Magic?

Jocul este ușor de jucat atât pentru începători, cât și pentru jucători experimentați. Ar trebui să începeți jocul cu ajustarea numărului de linii de câștig active utilizând una dintre următoare 5 lini:

1 Linie
3 linii
5 linii
7 linii
9 linii

Numărul indică câte linii de plată activează butonul. Puteți paria între 1 și 200 de credite pe fiecare linie de plată utilizând butonul „Bet One”. Dacă doriți să faceți pariul maxim, faceți clic pe butonul „Bet Max”.

Odată ce ați terminat toate setările, puteți porni rotirea rolelor. Pentru a porni rotirea în modul manual, utilizați tasta „Start”. Apăsați butonul „Start automat” pentru a porni automat rotirile rolelor. De asemenea, puteți apăsa bara de spațiu de pe tastatură. În secțiunea de ajutor, puteți găsi mai multe informații despre coeficienții plăților. Tasta „Plati de plata” deschide sectiunea.

Plățile sunt creditate în contul jucătorului numai dacă numărul minim de simboluri (2 sau 3) a fost colectat pe linia activă. După ce ați primit combinația câștigătoare, puteți încerca să dublați plățile într-un joc de risc. În joc, trebuie să ghiciți culoarea costumului. Jocul este pornit de butoanele „Bet One” și „Bet Max”.

Alte jocuri de la Novomatic

Polar FoxMystery StarBook of Ra DeluxeGolden Ark
Money GameJust JewelsAlways HotUltra Hot Deluxe
Ultra HotKing of CardsMega JokerQueen of Hearts Deluxe
Power StarsSizzling Hot DeluxeReel King PottyReel King

Simboluri și bonusuri

Unicornul este cel mai plătit simbol. Când face parte din combinația câștigătoare, jucătorii obțin 10; 250; 2.500 și 9.000 de credite. Este, de asemenea, un simbol sălbatic care înlocuiește toate pictogramele din liniile câștigătoare, cu excepția scatterului. Simbolul unicorn multiplică câștigurile cu 2. Restul simbolurilor cu coeficienți mari includ:

Prinţesă
Vultur
castel
gnomi
ciuperci magice

Aceste simboluri au coeficienți de la 15 la 750. Există, de asemenea, icoane cu denotări ale cărților. Ei aduc câștiguri de la 2 la 125.

Magic arbori sunt un simbol scatter. 3 scuturi pe role oferă jucătorilor 15 rotiri. În timpul rotirilor, din cont nu vor fi retrase fonduri. În acest caz, toate câștigurile sunt înmulțite cu 3 și veți avea șansa de a câștiga până la 405.000 de credite.

Game Stats

176 views

Categriile Jocurilor

0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top