Blackjack Classic Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Blackjack Classic

Blackjack Classic este un joc de cărți popular, cu reguli simple și condiții favorabile pentru jucător. Principalele reguli sunt de a colecta o combinație care oferă suma de puncte cât mai aproape posibil de 21. Această divertisment de jocuri de noroc se caracterizează printr-un avantaj ridicat față de cazinou.

Reguli de Blackjack Classic

Partida este câștigat de cel care colectează combinația, care dă în total numărul de puncte cât mai aproape posibil de 21. Acestea sunt calculate în felul următor:

  • De la 2 la 10 – înseamnă valoarea numărului de pe fața cărții
  • Cărțile cu imagine pe ele valorează – 10 puncte
  • Asul valorează – 1 sau 11 puncte

Este foarte important să nu se depășească suma de 21. Orice persoană care colectează mai mult automat pierde.

Jocul începe cu pariurile. Apoi, fiecare jucător primește 2 cărți închise. Ultimul card al dealerului este deschis, ceea ce reduce semnificativ avantajul cazinoului. După ce se ocupă, jucătorul analizează combinația rezultată și decide ce să facă în continuare. Puteți dubla pariul și puteți lua un card suplimentar dacă suma actuală nu ajunge la 21. Este extrem de riscantă recurgerea la această acțiune dacă combinația obținută oferă cel puțin 17 puncte.

Dacă aveți o pereche pe mâna dvs., o puteți împărți cu un pariu suplimentar. Cardurile sunt împărțite în două mâini și le primiți cărți suplimentare. Dacă cartea deschisă a dealerului este un as, puteți apela la pariul de asigurare. La sfârșitul rundei, punctele sunt calculate, iar câștigătorul este determinat.

Un sfat cum să câștigi la Blackjack

Blackjack în versiunea sa clasică este un joc care oferă jucătorului un avantaj semnificativ față de o unitate de jocuri de noroc. În primul rând, acest lucru se datorează faptului că una dintre cărțile dealerului este deschisă. Acest lucru face posibilă utilizarea unei varietăți de strategii. Dacă cartea deschisă a dealerului este un as, se recomandă utilizarea pariului de asigurare. Dacă după prima acțiune se formează o combinație pe mâna jucătorului care dă un total de nu mai puțin de 17 puncte, nu se recomandă să luați cărți suplimentare. În caz contrar, există un risc ridicat de a depăși limita de 21 de puncte.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.