[social_share_button]

Dolphins Pearl Deluxe Online

Dolphins Pearl Deluxe

Jocul Dolphins Pearl Deluxe este gata pentru a-și distra jucătorii cu aventuri și mai interesante și profitabile în regatul maritim. Versiunea actualizată a jocului Dolphins Pearl din categoria pacanele gratis de la Novomatic a sporit șansele jucătorilor de a lovi jackpotul datorită faptului că nu există acum 9, ci 10 linii active. Grafica imbunatatita va incanta chiar si cei mai exigenti jucatori, iar castigurile de pana la 9.000 de credite si 15 rotiri gratuite cu un multiplicator triplu vor face jocul nu numai placut, ci si profitabil.

Regulile jocului Dolphins Pearl Deluxe

Cei care au avut deja ocazia să joace jocul clasic vor putea să folosească comenzile fără probleme. În Dolphins Pearl Deluxe, numai două elemente de control s-au schimbat semnificativ:

    instalarea liniilor active;
    ajustarea mărimii pariului

Primul este executat acum ca meniul Lines, iar al doilea – pariul pe linie. Pe ambele părți ale acestor secțiuni găsiți butoanele plus și minus care pot fi utilizate pentru a seta numerele dorite. Pentru linii, puteți alege de la 1 la 10, iar pentru pariu – de la 1 la 200. Suma maximă pe care jucătorul o poate seta este 2000.

Câștiguri și bonusuri – Dolphins Pearl Deluxe

Primul lucru care atrage atenția jucătorului în jocul Dolphins Pearl Deluxe este că calitatea graficii sa îmbunătățit semnificativ. Simbolurile sunt aceleași, dar sunt mult mai realiste. Similar cu versiunea standard, cele mai mari plăți sunt aduse de un delfin. Un locuitor prietenos marin este gata sa recompenseze un jucator cu castigurile de la 10 la 9000 si este un dublu simbol salbatic.

Alți locuitori ai marinelor oferă de asemenea coeficienți generoși – un rac, o pisica de mare, un pește și un cal de mare, care aduc plățile cu multiplicatorii de la 15 la 750. Cochilia cu o perlă este o risipă care are două caracteristici interesante simultan:

    lansează 15 rotiri gratuite cu triplul multiplicare a câștigurilor
    înmulțește pariul în toate direcțiile cu 20; 50; De 200 sau de 5000 de ori;

Joc de risc

Jocul Dolphins Pearl Deluxe păstrează funcția de joc de risc, care poate fi lansată după fiecare victorie (cu excepția rotirilor gratuite). În timpul acestui joc de risc, șansele de a câștiga sunt de 50/50. Utilizatorul ar trebui să aleagă una dintre culorile (roșu sau negru) și dacă se potrivește cu costumul cărții ascunse, plățile pentru rotația anterioară vor fi dublate.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.