[social_share_button]

Ultra Hot Deluxe Online

Ultra Hot Deluxe

Ultra Hot Deluxe este o versiune îmbunătățită a predecesorului său din seriile dezvoltate de Novomatic. Are 3 role și 5 linii de plată fixe. Un multiplicator maxim de câștiguri, este de 750x. Acest joc de pacanele online gratis aparține unui gen clasic și are caracteristici minime.

Cum se joacă Ultra Hot Deluxe

În Ultra Hot Deluxe, doar o singură setare este personalizabilă – pariul pe linie. Poate fi o valoare cuprinsă între 1 și 100 de credite. Această valoare se modifică prin meniul Line / Bet. Suma selectată este înmulțită automat cu 5. Suma maximă totală a pariurilor este de 500 de credite. Pentru pornirea manuală a jocului trebuie să apăsați butonul Start. Modul automat este invocat prin apăsarea butonului Autoplay.

Joc de risc

Dacă o combinație câștigătoare apare pe rolele jucătorului Ultra Hot Deluxe, primește o oportunitate de a-și încerca norocul într-un joc de risc. Pentru a porni trebuie să apăsați butonul Gamble. Jucătorul va vedea o carte cu fața în jos. Pentru a dubla ultimul dvs. câștig, un jucător trebuie să ghicească culoarea unui costum al acestei cărți.

Simboluri și plăți

Șapte este cel mai mare simbol plătitor în jocul Ultra Hot Deluxe. Când trei dintre aceste simboluri sunt obținute de un jucător, acesta din urmă va primi o plată de 750x. Alte pictograme au următorul multiplicator:

    Stea – 200x;
    BAR – 80x;
    Prune, portocale, lămâie, cireșe – 40x.

Dacă după o rotire, rolele se opresc pe același simbol, dimensiunea unei plăți va fi dublată.

Dacă ți-a plăcut Ultra Hot Deluxe vă recomandăm să încerci și Extra Stars.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.