Ultra Hot Deluxe Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Ultra Hot Deluxe

Ultra Hot Deluxe este o versiune îmbunătățită a predecesorului său din seriile dezvoltate de Novomatic. Are 3 role și 5 linii de plată fixe. Un multiplicator maxim de câștiguri, este de 750x. Acest joc de pacanele online gratis aparține unui gen clasic și are caracteristici minime.

Cum se joacă Ultra Hot Deluxe

În Ultra Hot Deluxe, doar o singură setare este personalizabilă – pariul pe linie. Poate fi o valoare cuprinsă între 1 și 100 de credite. Această valoare se modifică prin meniul Line / Bet. Suma selectată este înmulțită automat cu 5. Suma maximă totală a pariurilor este de 500 de credite. Pentru pornirea manuală a jocului trebuie să apăsați butonul Start. Modul automat este invocat prin apăsarea butonului Autoplay.

Alte jocuri de la Novomatic

Banana SplashAztec TreasureDolphins Pearl Deluxe
Queen of Hearts Deluxe Just Jewels DeluxeAlways Hot
Lucky Lady Charm DeluxeSizzling Hot DeluxeColumbus Deluxe

Joc de risc

Dacă o combinație câștigătoare apare pe rolele jucătorului Ultra Hot Deluxe, primește o oportunitate de a-și încerca norocul într-un joc de risc. Pentru a porni trebuie să apăsați butonul Gamble. Jucătorul va vedea o carte cu fața în jos. Pentru a dubla ultimul dvs. câștig, un jucător trebuie să ghicească culoarea unui costum al acestei cărți.

Simboluri și plăți

Șapte este cel mai mare simbol plătitor în jocul Ultra Hot Deluxe. Când trei dintre aceste simboluri sunt obținute de un jucător, acesta din urmă va primi o plată de 750x. Alte pictograme au următorul multiplicator:

    Stea – 200x;
    BAR – 80x;
    Prune, portocale, lămâie, cireșe – 40x.

Dacă după o rotire, rolele se opresc pe același simbol, dimensiunea unei plăți va fi dublată.

Dacă ți-a plăcut Ultra Hot Deluxe vă recomandăm să încerci și Extra Stars.

Game Stats

282 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top