[social_share_button]

Extremely Hot Online

Extremely Hot

Jocul Extremely Hot este un joc clasic cu 77777 de la EGT. Jocul „Fruit” are 5 role și 5 linii fixe. Utilizează 7 simboluri regulate și un scatter. În timpul jocului, un utilizator poate primi până la 1000 de credite pentru fiecare rotire. În plus modul de joc al jocului de pacanele include un jackpot progresiv.

Regulile jocului Extremely Hot

3, 4 sau 5 simboluri identice pe linie ar trebui să va aduca câștiguri mari în timpul rotirilor rolelor în jocul Extremely Hot. Un jucător poate începe jocul apăsând butonul cu săgeata circulară. Făcând clic pe butonul cu uneltele, un utilizator intră în meniul de setări. În acesta există trei linii de butoane care sunt responsabile pentru următorii parametri:

    costul unei unități din moneda jocului (de la 0,03 la 0,20 credite);
    linii active (care nu pot fi modificate);
    mărimea pariului (de la 1 la 10 credite).

Tasta „i” din meniul suplimentar deschide tabelul de plăți. Atunci când o combinație de premii cu o câștigare mai mică de 350 de credite cade pe role un utilizator poate trece la jocul de risc prin apăsarea tastei x2. Pentru a câștiga această rundă, trebuie să ghiciți culoarea carti. Dacă un jucător nimerește culoarea suma ultimului câștig este dublată.

Câștiguri și bonusuri

In jocul Extremely Hot 77777 și bara de aur sunt cele mai bine plătite imagini. La pariul maxim, câștigurile pentru ele vor fi de 80, 200 și 1000 de credite. Scatterul este imaginea unei stele. Atunci când simbolurile 3, 4 sau 5 scatter apar în orice poziție, ele aduc până la 200, 100 și 400. Pictogramele rămase formează combinațiile de pe linie și dau următoarele câștiguri:

    prune – 40, 100, 400;
    un clopot, o lamaie, o portocala, o cireasa – 20, 60, 200.

Simbolurile sub formă de fructe pot ocupa mai multe celule pe role simultan. În astfel de cazuri, mărimea plăților de premii este mărită.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.