Supreme Hot Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Supreme Hot

Jocul Supreme Hot a fost dezvoltat de EGT în stilul clasic. Are 3 role și 27 de direcții de-a lungul cărora pot fi construite combinațiile câștigătoare. Fiecare rotire poate completa contul jucătorului cu până la 1000 de credite. Acest lucru nu este în nici un caz limita, deoarece există un jackpot progresiv în joc.

Regulile jocului Hot Supreme

În jocul Supreme Hot există doar o setare reglabilă – mărimea pariului total. Acesta poate fi de la 1 la 10 credite. Pentru a o regla un jucător trebuie să meargă la meniul care se deschide cu ajutorul butonului de viteze. Spinarea rolelor poate fi pornită cu o cheie care are o săgeată circulară pe ea. Dacă, după o rotire câștigătoare, apare un buton cu cuvântul x2, înseamnă că un utilizator poate trece la jocul de risc. În această rundă, se poate dubla ultima victorie. Pentru a face acest lucru, este suficient să ghiciți culoarea costumului.

Alte jocuri de la EGT

Brave Cat Book of Magic Dragon Hot
Versailles Gold Fruits Kingdom Secrets of Alchemy
Extra Stars Burning Hot Flaming Hot

Câștiguri și bonusuri

Combinațiile câștigătoare se formează cu 3 icoane identice. Cel mai scump simbol este cel de-al șapte. Acesta aduce până la 1000 de credite. Plățile pentru pictograma BAR sunt de până la 400. Alte icoane la pariul maxim oferă următoarele câștiguri:

o stea, un clopot – 200;
un semn de dolar, fructe – 100.

În jocul Supreme Hot, există o funcție de multiplicare suplimentară a câștigurilor. Dacă oricare dintre pictogramele scapă pe toate celulele, toate combinațiile pentru aceasta sunt plătite în dimensiunea dublă. În joc, nu există nici un simbol sălbatic, o scatter sau rotiri gratuite.

Game Stats

155 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

EGT
1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top