[social_share_button]

40 Super Hot Online

40 Super Hot

40 Super Hot este un joc de pacanele popular care rulează pe platforma software Euro Games Technology. In acest joc gasiti simboluri cu fructe, 77777 si stele.

Începeți jocul 40 Super Hot ajustând pariul. Dimensiunea minimă și cea maximă a monedei este 1. Cu toate acestea, puteți alege pariul dvs. dintre cele 5 pariuri care sunt plasate sub role. Butoanele de pariere funcționează și ca start, astfel încât, de îndată ce alegeți pariul, rolele jocului vor începe să se rotească. Dacă doriți să repetați un pariu puteți face clic pe butonul verde de pornire din colțul din dreapta. Jocul 40 Super Hot are 40 de linii de plată fixe. Alternativ, puteți utiliza „Autoplay” pentru a juca mai multe runde fără întreruperi.

Joc de risc – 40 Super Hot Online

În cazul unei câștig, puteți accesa runda Gamble apăsând butonul activ „Gamble”. În funcția Gamble trebuie să ghiciți culoarea cărți selectând „Negru” sau „Roșu„. Dacă ați ghicit culoarea cărți, în mijlocul ecranului apare o nouă carte cu fața în jos și clipește roșu și negru. Corecțiile de ghicire măresc câștigurile. Cu toate acestea dacă greșiti vă duce la sfarsitul jocului si la pierderea câștigului. Puteți de asemenea să încheiați singur jocul și să vă colectați câștigurile.

Jackpot

În joc există de asemenea un joc bonus, Jackpot Cards Mystery care este declanșat în mod aleatoriu . Jackpot Cards este un jackpot de mister cu patru nivele. Fiecare nivel de jackpot mister este ilustrat de un costum de cărți respectiv:

  • Cupă – nivelul 1
  • Caro – nivelul 2
  • Pică – nivelul 3
  • Treflă – nivelul 4 (cel mai înalt nivel)

Odată declanșat, veți fi dus la jocul bonus, unde este afișat un câmp de alegere alcătuit din 12 cărți cu fața în jos. Selectați cartile făcând clic pe butonul din stânga până când se dezvăluie 3 simboluri de potrivire a cărților.

Cum se joacă?

  • Pariu: Alegeți dintre cele oferite și începeți jocul
  • Ieșire: Renunțați la redarea jocului
  • Autoplay: rotiți un număr de dorit consecutiv
  • Start: jucați la pariul selectat; butonul de pariu acționează și ca buton de pornire.
  • Gamble: Activați caracteristica jocului de risc

Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.