Book of Magic Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Book of Magic

Book of Magic este un joc fantastic, disponibil la toate cazinourile online oferite de EGT, atât pe platforme desktop, cât și pe platforme mobile. Acest joc te duce într-un tărâm magic de mister în care vei fi angajat într-o căutare de sceptre de putere și câștiguri mari care vin la cei care reușesc să salveze prințesa fermecător prin înfrângerea vrăjitorului cel rău.

Cum se joacă Book of Magic?

Plăcerea plăcut decorată vă va primi imediat după lansarea jocului. Cartea Magică a EGT vine cu un design vibrant și simboluri pline de bucurie, care includ semne decorativ prezentate de pe cartela de joc de la 9 la A ca simboluri plătitoare scăzute și câteva pereți de înaltă valoare care oferă până la 200.000 de monede.

Cele mai multe simboluri plătesc pentru combinațiile formate de trei, dar simbolul 9, frumoasa Prințesă și Vrăjitorul rău vor plăti în perechi. Jocul plătește pentru combinații aliniate de la stânga la dreapta, în afară de Scatter care plătește în orice poziție – de asemenea, pentru nu mai mult de două pe grila.

Înainte de a seta rolele în mișcare, vă recomandăm să aruncați o privire la controalele de joc, situate sub role. Cinci dimensiuni diferite de pariuri prezentate în cinci butoane diferite vor porni grila de îndată ce faceți clic pe ele.

Book of Magic este un joc de pacanele gratis cu ritm rapid, care vine cu o multime de simboluri castigatoare.

Caracteristici joc

EGT a devenit renumit pentru jocurile sale cu Jackpot Progresive, dar este de asemenea un dezvoltator de software care îi place să adauge un pic mai mult pentru a aduce atingere jocului. Pentru începători, jucătorii au o oportunitate unică de a se bucura de butonul Gamble.

Gamble – toată lumea îi place o răsucire suplimentară la jocul de bază și este corect să spunem că caracteristica Gamble a devenit una dintre cele mai exploatate opțiuni de joc. În principiu, alegeți un joc de culoare în care veți fi rugați să alegeți între roșu și negru pentru a vă dubla premiul pentru jocul de bază. Firește, o alegere gresită vă va aduce înapoi în joc fără bani în buzunar. Puteți paria toate câștigurile de joc de bază care nu depășesc 700 de credite.

Alte jocuri asemanatoare cu Book of Magic

Brave CatVersailles GoldFruits Kingdom
Dragon HotSecrets of AlchemyRise of Ra
Extra StarsBurning HotFlaming Hot

Wild + Scatter – Book of Magic reprezintă jocul Wild. Acesta înlocuiește pentru toate celelalte simboluri și va aduce o valoare suplimentară tuturor câștigurilor pe care le obțineți împreună cu aceasta, dublând suma premiului dvs. Scatters sunt reprezentate ca o minge de sticlă care este – împreună cu Wild – cel mai valoros simbol al jocului. Cu toate acestea, va lansa singura caracteristică specială în casă.

Rotiri gratuite + Multiplicatori – Simbolul balonului de sticlă este cel mai interesant simbol al jocului, deoarece este responsabil de cea mai mare atracție a lui Book of Magic. Aterizarea cel puțin pe tine Distruge oriunde pe linii va arunca în total 15 rotiri gratuite în drumul tău. În plus, toate câștigurile care vor avea un multiplicator de 3 ori aplicate pentru a vă face mai entuziasmați. Și dacă acest lucru nu este suficient, puteți relua întotdeauna această caracteristică pentru un alt lot de 15 runde complementare pe role.

Jackpot progresiv – numit în mod corespunzător carduri Jackpot, bonusul misterului progresist se rotește în jurul a patru costume diferite de cărți. Clasat de la cel mai mic la cel mai înalt, există cluburi, diamante, inimi și pică în acest progres progresiv, care vă poate lovi oricând după o rotire câștigătoare. Odată activă, această caracteristică vă va permite să potriviți trei costume identice cu un pachet de 12 cărți orientate în jos. Trei costume de potrivire vor activa jackpotul corespunzător care va fi creditat instantaneu în contul dvs.

Game Stats

302 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top