[social_share_button]

Wonderful Flute Online

Wonderful Flute

Jocul Wonderful Flute este un joc de pacanele gratis dedicat operei cu același nume și invită jucători pentru a vizita lumea magică de muzică. Regina puternică vă va acorda până la 9000 de credite. Simbolul flautului, care este de asemenea o risipă, va da gratuit 15 rotiri de role. În timpul rotirilor gratuite, puteți rupe un jackpot de până la 405.000 de credite. Câștigătorii cei mai îndrăzneți își pot încerca norocul într-un joc de risc atunci când își pot dubla plățile.

Regulile jocului Wonderful Flute

Înainte de a juca jocul Wonderful Flute, trebuie să setați doi parametri principali – mărimea pariului și numărul de linii de plată. Există două taste pentru a seta mărimea pariului:

    Bet One
    Pariu Max

Tasta „Bet One” vă permite să setați manual un pariu în mărime de la 1 la 200 pe linie. Butonul „Bet Max” stabilește pariul maxim. Aceleași chei sunt controalele principale din jocul de risc. Puteți activa un anumit număr de linii de plată utilizând butoanele 5 cu numerele corespunzătoare.

Caracteristici și bonusuri

In Wonderful Flute toate pictogramele cu excepția denumirilor de carduri cu coeficienți de la 2 la 125, sunt portretele caracterelor din opera cu același nume. Principalul caracter negativ din opera este regina. Cu toate acestea, în joc este cea mai plătită icoană. Este un simbol sălbatic care dublează câștigurile. Simbolul sălbatic are cei mai mari coeficienți – de la 10 la 9000.

Restul simbolurilor au coeficienți mai mici:

    Fata și băiatul – de la 2 la 750 de ani
    Regele – de la 20 la 400
    Cantareata de sex masculin si cantareata de sex feminin – de la 15 la 250 de ani

Flautul magic este o risipă. 3 simboluri scatter aduce 15 rotiri gratuite cu plăți triple. Există de asemenea un joc de risc care poate fi jucat după fiecare rotire câștigătoare plătită. În timpul jocului puteți dubla câștigurile dacă ghiciți culoarea costumului cărții.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.