[social_share_button]

Wild 7 Online

Wild 7

Jocul Wild 7 aparține gama clasică Amatic și oferă câștiguri de până la 500 de credite pe rundă. Folosește 6 icoane de fructe și două speciale: unul scatter și un simbol sălbatic. De asemenea, jocul de pacanele include funcția de joc de risc.

Regulile jocului Wild 7

În jocul Wild 7, jucătorii primesc câștiguri pentru combinații de 3, 4 sau 5 pictograme identice. Structura jocului de pacanele este după cum urmează:

  • 5 role – fiecare dintre ele are 3 celule;
  • 10 linii de plată – ajustabile cu butonul Lines.

Dimensiunea pariului de linie este controlată de tasta Bet. Dacă faceți clic pe acesta, un jucător selectează valoarea de la 0,02 la 0,50 credite. Se poate porni jocul utilizând butoanele Start sau Auto Start. Tabela de plăți se deschide cu ajutorul butonului de întrebare.

Joc de risc

Dacă un jucător folosește modul de control manual și obține combinația câștigătoare un rezultat al rotației, el primește acces la jocul de risc. Pentru a o porni, un jucător trebuie să apese tasta Gamble. Această rundă oferă șansa de a risca fie ultima câștigătoare, fie 50% din această sumă. Dacă a doua opțiune este mai atrăgătoare, un jucător trebuie să facă clic pe butonul Jumătate. Se pot întâmpla trei situații cheie în jocul de risc:

  • Un jucător determină corect culoarea cardului, ceea ce înseamnă că suma pariului este dublată;
  • Un jucător bănuiește costumul și suma pariurilor este multiplicată de patru ori;
  • Un jucător este confundat și pierde suma pariului.

În primele două cazuri, runda poate fi continuată. Dacă un utilizator este mulțumit de suma primită și este pregătit să oprească jocul de risc, ar trebui să apese butonul Collect. Acest lucru îi va permite să se întoarcă la rotirile rolelor.

Câștiguri și bonusuri

În Wild 7 șapte este un simbol sălbatic care înlocuiește toate celelalte, cu excepția scatterului, și dublează câștigurile pentru combinațiile finalizate. Aceeași pictogramă este și cea mai scumpă. La cel mai mare pariu, plățile pentru acesta sunt de 25, 125 și 500. Scatterul este o imagine a unei vedete. Pentru icoanele de fructe la pariul de 0,50 credite pe linie, sunt oferite următoarele sume:

  • un pepene verde – 10, 25, 100;
  • o prune, struguri – 5, 20, 75;
  • o lămâie, o portocală – 2,5, 10, 50;
  • o cireșă – 2,5, 5, 25.

Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.