[social_share_button]

Versailles Gold Online

Versailles Gold

Versailles Gold este un joc de pacanele extrem de distractiv care poate fi găsit la toate cazinourile online Euro Games Technology (EGT) .

Jocul Versailles Gold este o ilustrare perfectă a perioadei bine cunoscute din istoria franceză, cu o grafică bogată, care vine ca o completare a simbolurilor precum Regele Soarelui, Cardinalul Richeileu sau Regina.

Cum se joaca Versailles Gold?

Euro Games Technology a implementat o grafică de înaltă calitate pentru a crea un design prietenos, prezentat în stilul vechi al stilului baroc. Grila de joc este populată de simboluri clasice care reprezintă această eră în istorie, iar jucătorii vor câștiga câteodată trei simboluri potrivite – sau două când vine vorba de regele soarelui și de regina sa – pe oricare dintre cele zece linii de câștig disponibile.

Înainte de a pune rolurile în mișcare, jucătorii sunt încurajați să determine numărul de linii de plată pe care doresc să le activeze. Jocul începe cu doar 1, dar poate fi jucat și cu 3, 7 sau maxim 10 linii de câștig.

La fel ca multe dintre jocurile slot EGT, Versailles Gold, de asemenea, nu are un buton de spin. Jucătorii primesc rulourile printr-o simplă apăsare pe unul din butoanele pariurilor – selectând pentru a investi 10, 20, 50, 100 sau 200 de monede pe rotație.

Caracteristici joc

Gamble Feature – Orice victorie mai mică de 7.000 de monede din slotul de la Versailles Gold va fi supusă Gamble Feature care permite jucătorilor să-și dubleze victoriile dacă ghicesc culoarea unei cărți ascunse. O pierdere evidentă îi va pierde toată suma câștigată pe rotația dată.

Rotiri Gratuite – Versailles Gold joc de slot dispune de un mod gratuit de rotații, care este activat odată ce teren 3 sau mai multe simboluri Gold Sun Wild pe orice poziție de pe grila. Odată declanșat, caracteristica va recompensa jucătorii cu 12 rotiri gratuite care vin cu un simbol special de extindere. La începutul caracteristicii, unul dintre simbolurile jocului va fi ales ca simbol special care va acoperi trei poziții pe bobină. Cel mai bun lucru despre această caracteristică Free Spins este că poate fi retrigged.

Bonus Progresiv – Versailles Gold de la EGT vine cu un joc jackpot progresiv pe patru niveluri, lansat la întâmplare după orice rotire câștigătoare. Odată activ, bonusul va avea jucători care aleg de la 12 cărți cu fața în jos până când se potrivesc trei cărți de același fel.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.