Temple Cats Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Temple Cats

Jocul de pacanele online Temple Cats vă oferă un joc asemanator cu Book of Ra Deluxe. Jocul original al producătorului Endorphina are 5 tamburi și 10 linii de plată fixe. Jocul are un simbol special, care nu numai că înlocuiește toate celelalte, dar oferă, de asemenea, unui jucător acces la cea mai benefică funcție a dispozitivului: rotiri gratuite. Vorbim despre imaginile zeilor egipteni cu capul unei pisici. Fiecare rundă câștigătoare poate fi și mai profitabilă, deoarece există o funcție de joc de risc în acest joc de pacanele online.

Regulile jocului pentru Temple Cats

Jocul Temple Cats are cel mai simplu panou de control. Puteți ajusta o singură setare: mărimea pariului total. Pentru a face acest lucru, ar trebui să utilizați meniul Total Bet. Pariul total poate fi de la 10 la 1000 de credite. Pentru confortul jucătorului, există o celulă Bet în stânga care afișează automat suma pariată pe linie.

În Temple Cats pentru a începe rula manual, trebuie doar să utilizați tasta Spin. Alături de acesta, există un buton Auto Play care lansează rotirile automat. Tasta de meniu este utilizată pentru a deschide tabelul de plăți. Combinațiile câștigătoare constau în 2, 3, 4 sau 5 simboluri cu plată înaltă și 3, 4 și 5 pentru pictogramele cărților cu coeficienți redus.

Dacă combinațiile listate scapă în timpul jocului principal, butonul Risc de joc apare în partea din dreapta jos a interfeței. Dacă faceți clic pe acest buton, se deschide un joc de risc. Afișează 5 cărți și numai una dintre ele este deschisă. Jucătorul trebuie să aleagă dintre cele 4 cărți rămase, care este mai mare decât cartea dealerului.

Câștiguri și bonusuri

Portretul unui pisici negre din jocul Temple Cats aduce cele mai generoase plăți. Când pe linia de plată apar 2, 3, 4 sau 5 dintre ei, un jucător primește câștigurile în suma pariului de linie înmulțită cu 10, 100, 1000 sau respectiv 5000 de ori. În condiții similare, simbolurile rămase aduc sumele cu următorii coeficienți:

    o statueta de pisica close-up – 5, 40, 400, 2000;
    o statuie de pisică în fundal, ochi – 5, 30, 100, 750;
    A, K-5, 40, 150;
    Q, J, 10 – 5, 25, 100.

După cum sa menționat deja în introducere, simbolul care descrie zeii egipteni cu capetele unei pisici și unui câine combină funcțiile unui simbol sălbatic și a unei dispersii. Acesta înlocuiește toate celelalte imagini din combinațiile câștigătoare. Atunci când există 3, 4 sau 5 împrăștieri în orice loc al câmpului de joc, pariul total este înmulțit cu 2, 20 sau 200 de ori. În plus, apariția a 3 sau mai multe simboluri scatter în orice poziție lansează 10 rotiri gratuite. În timpul acestor runde se folosește un simbol suplimentar de expansiune.

Dacă ți-a plăcut Temple Cats vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.

Game Stats

130 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top