Fullscreen
Lights Toggle

Sparta Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Sparta

Jocul Sparta de la Novomatic se bazează pe istoria antică și invită jucători să participe la bătălia legendară. Victoria în bătălie poate aduce până la 9000 de credite. În orice moment al jocului, jucătorii pot colecta o combinație de simboluri scatter care va da 15 rotiri gratuite, iar toate câștigurile vor fi multiplicate cu 3. După fiecare victorie puteți juca un joc de risc pentru a multiplica plățile cu cel puțin 2.

Regulile jocului Sparta Online

Versiunea demo aduce 5.000 de credite virtuale în contul jucătorilor. Dacă jucați pentru bani, puteți determina suma pe cont propriu. Este destul de ușor să gestionați bankroll-ul datorită unui sistem convenabil de pariuri.

Există 2 chei pentru pariuri:

  Bet One
  Pariu Max

În jocul Sparta jucătorii pot paria între 1 și 200 de credite pe fiecare linie de câștig. Puteți selecta numărul exact de linii de plată făcând clic pe butonul „Bet One”. Dacă doriți să pariați suma maximă (1.800), puteți utiliza butonul „Bet Max”. Numărul de linii de plată active poate fi 1; 3; 5; 7 sau 9. Poate fi setat folosind comenzile cu cifrele corespunzătoare. Butonul „Start” pornește rotirea rolelor în modul manual. Modul automat poate fi activat apăsând butonul „Start automat”.

Alte jocuri de la Novomatic

Gryphons Gold Sizzling Hot Quattro Dolphins Pearl Deluxe
Queen of Hearts Deluxe Just Jewels Deluxe Reel King
Lucky Lady Charm Deluxe Ultra Hot Deluxe Columbus Deluxe

Fiecare combinație câștigătoare care apare în timpul rotirilor regulate poate aduce cel puțin de două ori mai multe credite. Dacă doriți ca plățile dvs. să fie dublate înercați un joc de risc folosind butoanele care controlează mărimea pariului. În jocul de risc, trebuie să ghiciți culoarea cardului ascuns. Dacă ați ales cartea corectă, puteți să încercați din nou.

Simboluri și plăți

În jocul Sparta imaginea războinicului este un simbol sălbatic care aduce cele mai mari plăți – 10; 250; 2.500 sau 9.000 de credite pentru 2; 3; 4 sau 5 pictograme pe linia activă de plată. Când simbolul înlocuiește orice altă pictogramă din combinația câștigătoare, este dublată. Un războinic poate lua locul tuturor celorlalte icoane, cu excepția simbolului scatter. Armata războinicilor este împrăștiată. Dacă colectați 3 simboluri scatter pe rolă în orice loc de pe role se vor activa 15 rotiri gratuite. În timpul rotirilor, plățile se înmulțesc cu 3.

Alte icoane cu venituri mari aduc câștiguri cu coeficienți de la 15 la 750. Acestea sunt:

  Galeră
  Slingshot
  Amforă
  Scut
  Sabie

Dacă ți-a plăcut Sparta vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.

Game Stats

83 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot DMCA.com Protection Status Director web - Roportal
Top