[social_share_button]

Sparta Online

Sparta

Jocul Sparta de la Novomatic se bazează pe istoria antică și invită jucători să participe la bătălia legendară. Victoria în bătălie poate aduce până la 9000 de credite. În orice moment al jocului, jucătorii pot colecta o combinație de simboluri scatter care va da 15 rotiri gratuite, iar toate câștigurile vor fi multiplicate cu 3. După fiecare victorie puteți juca un joc de risc pentru a multiplica plățile cu cel puțin 2.

Regulile jocului Sparta Online

Versiunea demo aduce 5.000 de credite virtuale în contul jucătorilor. Dacă jucați pentru bani, puteți determina suma pe cont propriu. Este destul de ușor să gestionați bankroll-ul datorită unui sistem convenabil de pariuri.

Există 2 chei pentru pariuri:

  Bet One
  Pariu Max

În jocul Sparta jucătorii pot paria între 1 și 200 de credite pe fiecare linie de câștig. Puteți selecta numărul exact de linii de plată făcând clic pe butonul „Bet One”. Dacă doriți să pariați suma maximă (1.800), puteți utiliza butonul „Bet Max”. Numărul de linii de plată active poate fi 1; 3; 5; 7 sau 9. Poate fi setat folosind comenzile cu cifrele corespunzătoare. Butonul „Start” pornește rotirea rolelor în modul manual. Modul automat poate fi activat apăsând butonul „Start automat”.

Fiecare combinație câștigătoare care apare în timpul rotirilor regulate poate aduce cel puțin de două ori mai multe credite. Dacă doriți ca plățile dvs. să fie dublate înercați un joc de risc folosind butoanele care controlează mărimea pariului. În jocul de risc, trebuie să ghiciți culoarea cardului ascuns. Dacă ați ales cartea corectă, puteți să încercați din nou.

Simboluri și plăți

În jocul Sparta imaginea războinicului este un simbol sălbatic care aduce cele mai mari plăți – 10; 250; 2.500 sau 9.000 de credite pentru 2; 3; 4 sau 5 pictograme pe linia activă de plată. Când simbolul înlocuiește orice altă pictogramă din combinația câștigătoare, este dublată. Un războinic poate lua locul tuturor celorlalte icoane, cu excepția simbolului scatter. Armata războinicilor este împrăștiată. Dacă colectați 3 simboluri scatter pe rolă în orice loc de pe role se vor activa 15 rotiri gratuite. În timpul rotirilor, plățile se înmulțesc cu 3.

Alte icoane cu venituri mari aduc câștiguri cu coeficienți de la 15 la 750. Acestea sunt:

  Galeră
  Slingshot
  Amforă
  Scut
  Sabie

Dacă ți-a plăcut Sparta vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.