[social_share_button]

Sizzling Hot Quattro Online

Sizzling Hot Quattro

Jocul Sizzling Hot Quattro face parte din categoria pacanele gratis si este unul dintre cele mai renumite jocul de la Novomatic. Aceasta este continuarea unui alt joc popular creat de o companie austriacă. Principala caracteristică distinctivă a acestui joc de pacanele este faptul că are 4 seturi de câte 5 role simultan. Astfel, un jucător are acces la 20 de bobine în același timp.

Se utilizează 20 de linii de plată fixe pentru fiecare set, iar plățile sunt posibile cu coeficienți de până la 5000 pentru o singură rotire. În joc există si scatter sub forma unei stele și de asemenea, un joc de risc pentru înmulțirea câștigului.

Regulile jocului Sizzling Hot Quattro

În ciuda faptului că jocul Sizzling Hot Quattro oferă de 4 ori mai multe oportunități de a câștiga, controlul jocului este la fel de simplu ca jocul cu un set de role. Aceleași setări sunt utilizate pentru toate cele 4 câmpuri de joc. Elementul panoului de control al liniei Bet este responsabil pentru numărul de linii active pentru toate seturile de role și vă permite să plasați de la 1 la 100 de credite pe fiecare dintre direcțiile utilizate.

Jocul folosește în majoritate aceleași butoane ca și predecesorul său Sizzling Hot:

  Autoplay – activarea modului de control automat;
  Table de plăți – deschiderea unui tabel cu o listă de plăți pentru fiecare combinație posibilă câștigătoare;
  Gamble – trecerea la un joc de risc;
  Start – începerea rotirilor într-un mod manual.

Combinațiile câștigătoare se formează începând cu prima rolă. Acestea pot fi alcătuite din 2 până la 5 din aceleași imagini situate de la stânga la dreapta.

Alte jocuri de la Novomatic

Banana SplashAztec TreasureDolphins Pearl Deluxe
Queen of Hearts Deluxe Just Jewels DeluxeAlways Hot
Lucky Lady Charm DeluxeUltra Hot DeluxeColumbus Deluxe

Joc de risc

In Sizzling Hot Quattro runda de dublare poate fi pornită după ce o combinație câștigătoare se formează pe unul din seturile de role în modul de comandă manuală. Dacă un jucător dorește să activeze această funcție, ar trebui să apese butonul Gamble și dacă va continua rotirile, poate folosi tasta Collect.

După lansarea unui joc de risc, 5 cărți vor apărea pe câmpul de joc în loc de role. Dintre aceste cărți, doar una este deschisă. Celelalte 4 sunt afișate în jos. Jucătorul trebuie să aleagă una dintre cele 4 cărți ascunse. Dacă este mai mare decât cea deschisă, ultima câștigare va fi dublată. În cazul în care alegerea este incorectă, suma este anulată și jocul de risc este anulat.

Câștiguri și bonusuri

Jocul Sizzling Hot Quattro are un simbol special sub forma numărului șapte 77777. Diferă de ceilalți prin faptul că are cei mai mari coeficienți de câștiguri: 100, 1000 și 5000. Imaginea stelei este folosită ca o scatter în acest joc. Nu depinde de linii de plată și înmulțește pariul total cu 2, 10 sau de 50 de ori.

Simbolurile obișnuite din jocul Sizzling Hot Quattro au următorii multiplicatori de pariuri:

  pepene verde, struguri – 50, 200, 500;
  prune, portocale, lamaie – 20, 50, 200;
  cireșe – 5, 20, 50, 200.

Dacă ți-a plăcut Sizzling Hot Quattro vă recomandăm să încerci și Sizzling Hot Deluxe.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.