Secrets of Alchemy Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Secrets of Alchemy

Secrets of Alchemy este un joc creat de Euro Games Technology (EGT) in anul 2016, care va pune la dispozitie un jackpot progresiv pe patru nivele.

Secrets of Alchemy este un joc din categoria pacanele gratis cu 5 tambururi si cu 25 de linii de plată ajustabile și o mulțime de oportunități de câștiguri mari. Complet compatibil atât cu dispozitive desktop cât și cu dispozitive mobile.

Cum se joaca Secrets of Alchemy?

Alchimia a fost unul dintre subiectele dezbătute în mod hotărâtor prin istoria științei, mulți cercetători încercând să stăpânească disciplina care le-ar permite să transforme tot ce voiau în aur.

Jocul Secrets of Alchemy de la EGT vă va ajuta să trăiți cel mai mult acest vis de lungă durată, deoarece butoanele pe care le atingeți sunt responsabile pentru producerea de aur în această clipă.

De la simbolurile cărții de joc ca simboluri de valoare redusă la trandafirul de aur, o bară de aur, o carte magică și două personaje principale – bărbați și femei – rolele sunt îngrămădite cu plăci colorate și vibrante. Efectul vizual general este complimentat de un Wild and the Scatter – un regat care zboară și un om de știință vrăjitor, respectiv.

Comenzile de joc sunt situate sub bobine și lovesc oricare din cele cinci valori pariuri – 20, 40, 100, 200 și 400 – vor face jocul să meargă și bilele se vor roti. Gama opulentă de opțiuni de pariere face ca acest joc să fie disponibil unui public larg, începând de la începători până la cele mai experimentate role înalte.

Jocul plătește cel puțin trei simboluri potrivite în oricare dintre cele 25 de linii de plată – sau 20, 15, 10 și 1, în funcție de numărul pe care îl alegeți să-l activați în timpul rotirilor dvs.

Caracteristici joc

Secrets of Alchemy vă invită într-un laborator ascuns în care căutarea aurului începe cu trei dintre acelea care vor fi suficiente pentru prima caracteristică în acest joc slot extraordinar.

Gamble – Orice câștig egal sau mai mic de 3.500 de monede este eligibil pentru caracteristica jocului de noroc. Este o alegere populară, cu un număr tot mai mare de dezvoltatori, iar jocurile EGT sunt deja cunoscute pentru această funcție. În principiu, vă permite să dublați valoarea jocului de bază dacă alegeți un costum corect al unei cărți. O alegere greșită vă va face să pierdeți câștigurile, firește.

Alte jocuri asemanatoare cu Secrets of Alchemy

Brave CatBook of MagicDragon Hot
Versailles GoldFruits KingdomRise of Ra
Extra StarsBurning HotFlaming Hot

Stacked Wilds – omul de știință cu aspect de sorășor, cu un punct în mână și o carte cu vrăjile în fața lui, este jocul Wild. Acest simbol specific va apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Cel mai bun lucru în legătură cu aceasta este însă faptul că va apărea în stive și va crește astfel potențialul dvs. câștigător.

Rotiri gratuite – În plus față de declanșarea unei câștigări de 500 de monede, insula care zboară Scatter este responsabilă pentru bonusul Free Spins. Scatterul se adresează numai primelor trei role și, odată ce îl vedeți, amintiți-vă că există 7 rotiri gratuite care vin în cale. Bonusul Spins gratuit poate fi repetat, ceea ce înseamnă că poți spera la o plimbare extinsă dacă ai noroc.

Bonus Jackpot Progresiv – Secretele bonusului progresiv Jackpot al lui Alchemy este un joc bazat pe cărți, care vă va ridica 3 cărți dintr-un set de 12. Notching-ul a trei cărți de același cost va declanșa jackpot-ul corespunzător.

Cupă – nivelul 1
Caro – nivelul 2
Pică – nivelul 3
Treflă – nivelul 4 (cel mai înalt nivel)

Acest jackpot progresiv vine cu prefixul – Mystery, ceea ce înseamnă că nu poți spune niciodată când te va lovi. Singurul lucru pe care vă puteți baza atunci când vine vorba de această caracteristică este că va veni după oricare dintre rotirile câștigătoare.

Game Stats

279 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top