[social_share_button]

Safari Heat Online

Safari Heat

Jocul de pacanele online, Safari Heat invită toți călătorii aventuroși în junglă. În doar câteva secunde după lansarea jocului, veți fi transportați în țara africană unde puteți întâlni diverse animale rare. Întâlnirea cu leul vă va oferi cele mai mari câștiguri de premii de până la 9000, iar scatter care prezintă un peisaj vă va oferi 15 rotiri gratuite. În timpul acestor rotații, toate plățile se vor tripla, iar câștigul maxim poate ajunge pâna la 405.000.

Regulile jocului Safari Heat

Jocul Safari Heat este dezvoltat de Novomatic. Toate jocurile acestui producător au un set de reguli standard simple. Jucătorul trebuie să efectueze acțiuni simple înainte de a trece direct la rotiri:

  să stabilească pariurile;
  specificați linii active

Puteți plasa de la 1 la 200 de credite pe fiecare linie în jocul dedicat safari. Pariul total maxim este de 1800. Puteți să o alegeți utilizând butonul Bet Max. Dacă jucătorul nu este gata să se joace la maxim, el poate ajusta numărul dorit cu butonul Bet One.

Numărul de linii active poate fi 1; 3; 5; 7 sau 9. Există 5 butoane speciale pe panoul de control pentru a selecta unul dintre aceste numere. Dacă faceți clic pe blocul cu cuvântul Paytable, jucătorul va afla toate ratele de plată.

Câștiguri și bonusuri

Când jucați Safari Heat online, puteți vedea încă o dată că leul este cu adevărat regele animalelor. Imaginea lui aduce cele mai mari rapoarte câștigătoare – 10; 250; 2500; sau 9000 de credite pentru 2; 3; 4 sau 5 pictograme în linie. În plus, leul este un simbol sălbatic. Într-o combinație câștigătoare, înlocuiește toate pictogramele, cu excepția scatter-ului și de asemenea dublează câștigurile. Alte animale apar de asemenea pe role:

  rinocer;
  elefant;
  zebră;
  flamingo;
  Taur

Un jucător poate primi de la 15 la 750 de credite pentru acești reprezentanți ai faunei. Toți coeficienții sunt valabili pentru pariul minim.

Așa cum a fost menționat anterior, împrăștierea descrie un peisaj african. Când un jucător are norocul să colecteze 3 simboluri scatter, el va primi un premiu sub forma a 15 rotiri gratuite. În timpul acestor rotații, creditele nu vor fi retrase din cont, iar toate câștigurile vor fi triple.

Joc de risc

Puteți obține cel puțin de două ori mai mulți bani pentru fiecare câștigător în jocul Safari Heat. Pentru a dubla plata după ce ați obținut combinația câștigătoare, trebuie să apăsați unul dintre butoanele de control al pariurilor. În acest caz, va începe un joc de risc. Regulile sale sunt accesibile chiar și pentru începători – ghiciți culoarea cărții cu fața în jos și câștigul dvs. se va dubla.

Dacă ți-a plăcut Safari Heat vă recomandăm să încerci și Great Empire.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.