[social_share_button]

Royal Treasures Online

Royal Treasures

Noul joc de pacanele online Royal Treasures vă invită să vizitați tezaurul regal și oferă plăți de până la 9000 de credite. În interiorul palatului regal veți putea obține 15 rotiri gratuite din toate cele cinci role. În timpul rotirilor premiilor, toate câștigurile sunt majorate de trei ori. În timpul jocului de risc, câștigul dvs. din combinațiile câștigătoare poate fi mărit de două ori și chiar mai mult. Treisprezece simboluri diferite pot forma combinații de-a lungul a nouă linii de câștig.

Regulile jocului Royal Treasures

Jocul Royal Treasures a fost dezvoltat de Novomatic și dispune de o versiune demo. Dacă jucați modul demo al jocului, contul dvs. de utilizator va fi depășit cu 5000 de credite în mod implicit. Starea curentă a contului dvs. de utilizator va fi afișată într-o celulă specială numită „Credit”. Va trebui să acordați o atenție deosebită celor două setări particulare, atât în ​​modul demo, cât și în modul principal:

  • Numărul de linii active de plată
  • Mărimea pariului pentru fiecare linie activă

Puteți alege liniile active utilizând butoanele Liniile 1-9. Acestea vă vor ajuta să configurați linii de plată în următoarele cantități: 1, 3, 5, 7 și 9 linii de plată. Combinațiile câștigătoare pot fi formate numai pe linii active, deci alegeți cu înțelepciune.

Alte jocuri de la Novomatic

4 Reel KingsThe AlchemistChicago
Red LadyGolden PlanetMermaids Pearl
Golden ArkLucky CloverSizzling 6

În Royal Treasures mărimea pariului pentru fiecare linie activă variază de la 1 la 100 de credite și poate fi configurată utilizând butonul „Bet One”. Dimensiunea maximă totală a pariului este egală cu 900 de credite. Pentru a seta mărimea maximă a mizei simultan, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Pariu Max”. Spinile pot fi lansate în modul automat (butonul „Start automat”) și în modul manual (butonul „Start”). Dacă găsiți mai convenabil să controlați rotirile de la tastatură, puteți folosi tasta „Spațiu” pentru a lansa rotiri.

Simboluri și plăți

Cel mai plătit simbol al jocului Royal Treasures este coroana. Vă poate acorda între 10 și 9000 de credite. Acest atribut al regilor este, de asemenea, simbolul sălbatic și vă poate dubla plățile pentru combinații în care înlocuiește alte simboluri. Celelalte simboluri profitabile sunt următoarele:

  • Sabie
  • Spadă
  • Inel
  • Sceptru
  • Diademă

Simbolurile menționate mai sus vă pot acorda între 15 și 750 de credite. Cele mai mici plăți sunt aduse prin icoane cu rânduri de cărți. Combinațiile simbolurilor A, K, Q, J, 10 și 9 vă pot oferi plăți cu coeficienți de la 2 la 125.

În Royal Treasures simbolul principal al scatterului este pictograma cu un palat pe el. Această pictogramă este capabilă să activeze bonusul principal al jocului: 15 rotiri gratuite cu toate plățile au crescut de trei ori. Pentru a avea acces la acest mod de bonus, care vă poate completa acum contul cu până la 405000 de credite, trebuie să colectați trei sau mai multe simboluri scatter pe terenul de joc.

Jocul de risc în Royal Treasures

Dacă aveți noroc să obțineți o altă combinație câștigătoare, puteți să multiplicați câștigul dvs. cel puțin de două ori. Acest lucru se poate face jucând jocul de risc, care poate fi declanșat prin apăsarea a două butoane: Bet Max și Bet One. Veți vedea câmpul de joc cu o carte de joc situată cu fața în jos. Puteți alege două culori (roșii sau negre) utilizând aceleași două butoane. Dacă culoarea pe care ați ales-o corespunde culorii cardului, câștigul dvs. va fi dublat.

Dacă ți-a plăcut Royal Treasures vă recomandăm să încerci și Dice and Roll.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.