[social_share_button]

RockStar Online

RockStar

Jocul RockStar este o șansă mare de a vă privi la viața muzicienilor și de a vă afla în spatele scenei la un concert rock. În afară de faptul că vă bucurați de muzică bună, puteți câștiga plăți cu până la 100 de multiplicatori pe fiecare rotire. De asemenea, puteți obține diferite premii, cum ar fi un multiplicator sălbatic, precum și un joc bonus, care vă va duce pe scenă și veți câștiga o victorie generoasă.

Regulile jocului RockStar

Panoul de control al jocului este o demonstrație vie a creativității designerilor BetSoft. Butoanele sunt proiectate sub formă de chitare, tobe, amplificatoare de sunet și alte atribute ale oricărui concert rock. Înainte de a roti rolele, setați setările principale:

  • Intervalul de pariuri
  • Pariu
  • Număr de linii

Pentru aceasta, utilizați butoanele Choose Coin, Bet Per Line și Select Lines. Puteți activa 1 până la 30 de linii de plată și puteți plasa 1 până la 5 credite. Chitara numită Spin controlează rolele. Pentru a reda în modul automat, faceți clic pe Autoplay. Dacă doriți să vă verificați plățile și bonusurile, apăsați pe View Pays.

Caracteristici și bonusuri

Toți membrii trupei sunt prezenți pe cele cinci role. Simbolul Vocalist Blonde este cea mai plătită pictogramă care vă poate câștiga până la 100 de credite. Alți membri ai trupei rock vă pot aduce plăți cu 10-80 de multiplicatori. Alte icoane legate de show-business includ:

  • Ventilator
  • Revistă
  • Whisky
  • Capac CD
  • Contract

Aceste icoane vă pot aduce câștiguri de la 2 până la 60 de credite. Fiecare jucător va avea șansa să devină un chitarist talentat și să joace un solo epic după ce trei sau mai multe icoane de chitară au lovit bobinele. Acestea declanșează o rundă bonus în care puteți primi plăți instantanee.

Jocul RockStar  are o caracteristică bonus interesantă activată de combo-ul discurilor Golden și Platinum, care vă pot aduce câștiguri de la 2 până la 10 multiplicatori. De asemenea, jocul cu premiul al doilea este declanșat de trei simboluri de bilete prezente pe orice linie activă.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.