[social_share_button]

Purple Hot Online

Purple Hot

Jocul de pacanele online Purple Hot este un joc clasic dezvoltat de Playtech, care are 5 tamburi și 5 linii de plată reglabile. Jocul este ușor de controlat și vă permite să obțineți victorii cu coeficienți de până la 5.000 pentru fiecare rotire. Există un joc de risc și un jackpot progresiv.

Regulile jocului Purple Hot

Există două setări reglabile în joc:

  • Numărul de linii active este setat în meniul Linii și poate fi de la 1 la 5.
  • Mărimea pariului linear este setată folosind butoanele „+” și „-” din meniul Bet. Acesta poate fi de la 0,01 la 5.

Pentru a începe rotirea, apăsați butonul Spin. Dacă preferați un control automat, utilizați butonul Auto Play. Butonul Turbo Mode accelerează rotirea rolelor. Pentru a afla despre coeficienții pentru fiecare simbol, deschideți tabelul de plăți utilizând butonul Info. Nu există simbol sălbatic, runde de premii sau rotiri gratuite în joc. Combinațiile câștigătoare ale tuturor simbolurilor, cu excepția scatterului, sunt formate din 3, 4 sau 5 pictograme identice pe linia activă de plată.

Butonul Dublu deschide un joc de risc. Acest lucru este posibil după apariția combinației câștigătoare. În timpul jocului, pe ecran apar 5 cărți. Unul dintre ei se află cu fata în jos. Trebuie să selectați o carte de la cealaltă 4. Dacă are o valoare mai mare decât cea deschisă, câștigi.

  • Double – pariați întreaga sumă câștigată pentru următoarea rundă
  • Half Half – pariați jumătate din suma
  • Collect – colectați câștigurile

Dacă cartela pe care ați selectat-o ​​are o valoare mai mică decât cea a dealerului, suma pariată se va pierde. În cazul unei victorii, jocul de dublare poate fi continuat.

Câștiguri – Purple Hot

Șapte este simbolul cel mai plătit. Are coeficienți de 100, 1.000 și 5.000. Alte icoane sunt concepute ca fructe. Ei au următorii coeficienți:

  • Portocale și mere – 50, 200 și 500
  • Prune, lămâie, pepene verde și cireșe – 20, 50 și 200

Pictograma banană este utilizată ca simbol scatter. Trei, patru sau cinci împrăștieri în orice poziție de pe role se înmulțește pariul total cu 2, 10 sau 50.

Dacă ți-a plăcut Purple Hot vă recomandăm să încerci și Roaring Forties.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.